Foto mbụ nke ime Volkswagen Golf 2017

Anonim

Afọ na-abịa bụ afọ nke ihe ọhụrụ na oke Volkswagen Golf. Ihe nlereanya ahụ ga-enweta mmelite mma na teknụzụ iji gaa n'ihu na esemokwu maka ịdị elu na ngalaba C.

Nkeji C na-acha uhie uhie. Mwepụta nke ọgbọ ọhụrụ nke Opel Astra na Renault Mégane, na-etinye ihe a na-ewere na ntinye aka na akụkụ n'etiti mma agha na mgbidi. Azịza Volkswagen na-abịa n'afọ na-abịa, na mwepụta nke ihu ihu Golf. Dị ka ọ dị na mbụ maka akara German, mgbanwe ndị ahụ ga-adị omimi. Mana ebe a ka amabeghị mpụta ahụ, amatalarị ime ime ya (onyinyo pụtara ìhè) n'ihi nhịahụ onyonyo nke ụlọ ọrụ nwere ohere ịnweta sọftụwia infotainment Volkswagen Golf 2017.

Nhazi n'ozuzu nke ngwá ọrụ ahụ ka dị otu, ma enwere akụkọ a na-ahụ anya na usoro nke infotainment nke ga-amalite na ihuenyo ọhụrụ buru ibu (12.8 sentimita asatọ) - a ga-edobe usoro a maka nsụgharị dị elu. Ọ bụ ezie na ọ gaghị ekwe omume ịlele site na onyonyo a ma a ga-enwekwu ọhụụ n'ime Volkswagen Golf 2017, ọ ga-ekwe omume na German ika ga-emelite ụdị ihe na ihe mkpuchi nke onye na-ere ya kacha mma.

Foto: Autoblog.nl

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO