Volvo S90 ekpughere: Sweden weghaara azụ

Anonim

Dabere na ikpo okwu nke ọgbọ XC90 ewepụtara ọhụrụ, a na-atụ anya na Volvo S90 ga-ekekọrịta injin na nnyefe na SUV Swedish.

Emechara ekpughere salonlọ ọmarịcha okomoko ọhụrụ Volvo. Volvo S90 bụ azịza Volvo na mpaghara saloon na ọ na-ezube ịkwado akara Sweden, bụ nke pụtara ìhè maka imepụta ụgbọ ala na SUV.

Isi ihe na-aga n'ihu na nkà na ụzụ evolushọn dị ka njikọ nke nchekwa na ụgbọ mmiri na nkasi obi maka ọkwọ ụgbọala. Volvo S90 ga-adị na ngalaba nkwado ịnya ụgbọ ala nke nwere onwe ya, sistemụ enyemaka Pilot. Usoro a na-enye ohere ka e debe ụgbọ ala ahụ n'ahịrị na akara okporo ụzọ, n'okporo ụzọ na-agba ọsọ na gburugburu 130 km / h, na-enweghịzi iso ụgbọ ala dị n'ihu.

Volvo S90 na-ewebatakwa ihe ọhụrụ ụwa na usoro nchekwa obodo ama ama: ọ na-agbakwa ozugbo n'ihu nnukwu anụmanụ, abalị na ehihie, na-egbochi nkukota.

N'ime ime ahụ nwekwara nnukwu ihuenyo yiri nke a na-ahụ na Volvo XC90, n'etiti teknụzụ ndị ọzọ, anyị na-egosipụta ntinye ngwa na ọrụ ntanetị dabere na Cloud.

N'ọhịa nke akụkụ, anyị na-ahụ 4.96 mita n'ogologo, a wheelbase nke 2.94 mita na obosara nke 1.89 mita.

"Ebumnobi anyị bụ imegharị ihe ọhụrụ na ngalaba na-enweghị nchekwa na atụmatụ nwere nkwupụta anya siri ike, nke na-egosipụta ọchịchị na ntụkwasị obi na mba ọzọ. N'ime, anyị ewepụtala S90 ọhụrụ ahụ gaa n'ọkwa ọhụrụ site na ịnye ahụmịhe okomoko nke na-ekwe nkwa njikwa, ihe ọhụrụ na nkasi obi, "Thomas Ingenlath, onye isi osote onye isi oche maka imewe na Volvo Car Group kwuru.

A ga-ekpughe Volvo S90 n'ihu ọha na NAIAS na Detroit. Ruo mgbe ahụ, nkọwa gbasara engines kwesịrị ịpụta.

Volvo S90 ekpughere: Sweden weghaara azụ 32614_1

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO