Nke a Subaru Impreza STI bụ Colin McRae ji mee ihe ma na-achọ ugbu a "ụlọ ọhụrụ"

Anonim

Enwere ụlọ ahịa na Italy nke nwere ezigbo akụkọ ihe mere eme maka ọrịre. Ọ bụ a Subaru Impreza STi site na 1993, nke nwere Colin McRae dị ka otu n'ime ndị ọkwọ ụgbọ ala ya.

Kwadoro site na egwuregwu nkewa nke Subaru, STi, na Prodrive na 1993, Impreza nwetara aha "555", n'ihi na onye nkwado nke oge, ụlọ ọrụ ụtaba nwere otu aha, nke nwekwara "gbazinye ya" ihe ịchọ mma dị iche iche. na nke ghọrọ iconic.

Ihe nlere Japan ahụ debere nhazi usoro na ịchọ mma ya ruo 1996, mgbe ụdị ọnụ ụzọ abụọ ọhụrụ dochie ya.

subaru impreza sti colin mcrae

A na-echeta na Subaru so n'asọmpi Rally World n'etiti 1993 na 2008 wee merie asọmpi ụwa nke ndị ọkwọ ụgbọ ala atọ (Colin McRae na 1995, Richard Burns na 2001 na Petter Solberg na 2003) na asọmpi ndị nrụpụta atọ (1995, 1996 na 1997).

Mgbapụta mpụta mbụ ya mere na 1993, site n'aka Ari Vatanen, na 1000 Lagos Rally, na Finland. McRae mere mpụta mbụ ya na wiil nke ụgbọ ala nke Japanese na Rally Great Britain nke otu afọ.

subaru impreza sti colin mcrae

N'ihe gbasara otu anyị na-ewetara gị ebe a, nke a na-ere na ụlọ ahịa Ruote Da Sogno, na Italy, ọ bụ naanị ya debere "nchịkọta mbụ nke efere nọmba na chassis".

Na nke a na-amalite ozugbo dị ka ihe mbụ bụ isi ihe kpatara mmasị gburugburu nnomi a. Prodrive na-erekwa Subaru Impreza STi chassis nye ndị otu dị iche iche, bụ ndị ejiri akara ọnụọgụ dị iche iche 'napụtara'.

subaru impreza sti colin mcrae

Ngalaba a, nke nwere nọmba chassis PRO STi 93 002, bụ Colin McRae n'onwe ya chụpụrụ n'oge ule na nkwadebe maka 1993 Rally Sweden, nke mere ka ọ bụrụ ihe pụrụ iche.

Otú ọ dị, nkọwa ndị dị n'akụkụ ígwè ọrụ ahụ bụ ihe na-adịghị adị, ọ bụghịkwa n'ihi na a na-eji unit a mee ihe na mmepe nke ụgbọ ala n'ime afọ ndị na-esonụ.

subaru impreza sti colin mcrae

Ụlọ ọrụ Ịtali na-ahụ maka ire ere naanị na-ekpughe ọnụahịa nke Subaru Impreza STi a na-arịọ arịrịọ, ma ọ bụrụ na anyị eburu n'uche na na 2017 Impreza nke McRae ji mee ihe maka nkwadebe maka oge 1997 rere 262 000 euro, anyị ghọtara na nke a oyiri nwere ike iwepụta uru yiri ya.

subaru impreza sti colin mcrae

GỤKWUO