Jeep Grand Cherokee 4x. Onyonyo mbụ nke ngwakọ nkwụnye ọhụrụ ahụ

Anonim

Dịka Antonella Bruno, onye na-ahụ maka ụgbọ ala Jeep na Europe gwara anyị na N'ajụjụ ọnụ izu abụọ gara aga, Jeep Grand Cherokee ọhụrụ enwetala ụdị ngwakọ ngwakọ a na-akpọ plug-in. Grand Cherokee 4x , nke na-amalitekwa ụdị oche ise.

Ekwuputara n'oge Stellantis EV Day, njem ebe ụdị dị iche iche nke otu ahụ Carlos Tavares na-eduzi gosipụtara atụmatụ ha na akụkọ gbasara njem eletrik, a ga-egosipụta ụdị a naanị na New York Salon, nke na-ewere ọnọdụ n'etiti 20th. na 29 nke Ọgọst.

Naanị mgbe ahụ ka anyị ga-amata nke ọma ihe mgbanwe na Grand Cherokee 4xe, nke kwekọrọ na ọgbọ nke ise nke ihe nlereanya nke rerela ihe karịrị nde asaa n'ụwa nile.

Jeep Grand Cherokee 4x

Gịnị ka a maara?

Na mgbakwunye na ihe oyiyi gọọmentị ugbu a wepụtara site na Jeep, nke na-enyerịrị ohere ịhụtụ otú ihe oyiyi mpụta nke Grand Cherokee ga-esi dị, na ịmara na SUV a ga-eji teknụzụ 4x nke America mee ihe, obere ma ọ bụ ihe ọ bụla a maara. .

Anyị ga-echere ihe omume New York iji chọpụta maka arụ ọrụ nke ga-abụ ihe ndabere maka ụdị 4xe a na ịmara ihe ndekọ nke SUV a ga-enweta. Agbanyeghị, ọ gaghị abụ ihe ezi uche dị na ya iche na Grand Cherokee 4xe a nwere ike ịnweta ngwakọ ngwakọ ngwakọ nke Wrangler 4xe nke anyị zutere (ma chụpụrụ!) na nso nso a na Turin.

Jeep Grand Cherokee 4x

N'ezie, anyị na-ekwu okwu banyere a ngwakọ powertrain na-agwakọta abụọ electric moto-generators na a lithium-ion batrị mkpọ nke 400 V na 17 kWh na a turbo mmanụ ụgbọala engine na anọ cylinders na 2.0 lita nke ikike, na-ekwe nkwa ike jikọtara kacha nke. 380 hp na 637 Nm nke oke ike.

Jeep Grand Cherokee L
Jeep Grand Cherokee L

Cheta na nsụgharị ahụ nwere ahịrị atọ nke oche, nke a na-akpọ Grand Cherokee L, bụ nke e wepụtara na mbido afọ a na United States, mana anyị amaghị ma ọ ga-eru Europe.

GỤKWUO