Mmalite oyi. Lancia wepụtara Ypsilon ọzọ, mana ọ bụghị ụgbọ ala

Anonim

Na afọ iri iji "gosi ihe ọ bara uru", Lancia kpebiri na ọ bụ oge ịgbasa nzọ ya n'ọhịa nke ime obodo wee malite Ypsilon ọzọ. Otú ọ dị, nke a adịghị abịa iji dochie obodo ochie nke nwere ndụ karịa pusi, ma na-egosi ntinye nke transalpine ika na ụwa nke e-scooters (aka electric scooters).

Mgbe SEAT, Mercedes-Benz na ọbụna AC Cars, ọ bụ oge Lancia iji tinye ego na ụdị ngwọta a, na-abanye na ụlọ ọrụ MT Distribution maka nzube a. nanị họpụtara Ypsilon e-Scooter , Nke a skuuta ga-adị na Lancia dealers na Italy na ndị ọzọ na-ere ahịa 299 euro.

Dị na agba abụọ - "Maryne" na "Gold" - Ypsilon e-Scooter nwere aluminom "chassis", wiil 8-inch, nkwusioru n'ihu na ọkụ ọkụ n'ihu na azụ. Iji "na-eme ka ọ dị ndụ" anyị na-ahụ moto eletrik 250 watt na nnwere onwe na-ebili na 18 km. Banyere “uru”, ndị a ka ga-ekpughe.

Banyere "Oyi Mmalite". Site na Mọnde ruo Fraịde na Razão Automóvel, enwere “mmalite oyi” na 8:30 nke ụtụtụ. Ka ị na-aṅụ kọfị gị ma ọ bụ nwee obi ike ịmalite ụbọchị ahụ, jiri eziokwu na-atọ ụtọ, akụkọ ihe mere eme na vidiyo dị mkpa sitere na ụwa ụgbọ ala. Ha niile na-erughị okwu 200.

GỤKWUO