Radar ọhụrụ na-ekwe nkwa mmụba dị ukwuu na ego ha nwetara na OE 2022

Anonim

O yiri ka nzọ na ịzụrụ radars na-agba ọsọ ọsọ ọhụrụ bụ ịnọgide na-enwe na Gọọmenti abanyelarị "na-aza ajụjụ maka" ego ọzọ ha ga-enweta mgbe ha na-arụ ọrụ.

Opekempe, nke ahụ bụ ihe atụmatụ ahụ kwuru na onye isi na-atụ aro, na-ebu amụma na inweta radar ọhụrụ akwadoro maka 2022 ga-enwe mmetụta dị mma na ego ha nwetara na gburugburu 13 nde euro.

Na mgbakwunye na ego enwetara site na radar ọhụrụ, Gọọmenti na-ezube ịchekwa nde euro 2.4 site na mmepe nke Traffic Administrative Offences System (SCOT +), usoro nke na-achọ imebi usoro nchịkwa.

Ntinye ego na sistemu teknụzụ ozi na nkwukọrịta atụmatụ maka afọ 2022 ga-eduga na mmụba dị ukwuu na ego ha nwetara, nke bụ isi site na mgbasawanye nke National Network for Automatic Speed Inspection (SINCRO), site na inweta radar ọhụrụ, nke ga- nwere mmetụta na ego ha nwetara na gburugburu 13 nde euro.

Ewepụta site na atụmatụ mmefu ego steeti 2022

Nlekọta bụ okwu nche

N'agbanyeghị na nchekwa nchekwa okporo ụzọ, onye isi oche António Costa na-ezo aka na ọ chọrọ ịkwalite "nyocha nke ọnọdụ nchekwa nke akụrụngwa na mmebi ọsọ ọsọ, site na mgbasawanye nke National Network for Automatic Speed Inspection".

Ihe mgbaru ọsọ ọzọ nke Gọọmenti bụ "ịbawanye arụmọrụ nke ngalaba ahụ, ya bụ na nyocha nke ihe mberede okporo ụzọ, na usoro nhazi" nakwa site n'ịga n'ihu na-etinye ego na mmezu nke "National Road Safety Strategy 2021-2030 - Vision Zero 2030"

Dabere na "usoro nchekwa njem na-adịghị mma na ọhụụ efu dị ka isi nhazi axes nke ebumnuche na usoro iji gbochie na ịlụso ihe mberede ọgụ na netwọk okporo ụzọ a ga-eguzobe ma mejuputa", dị ka Gọọmenti si kwuo, atụmatụ a "bụ n'usoro European na okporo ụzọ. nchekwa, na-ebute ụzọ n'iji ụgbọ njem ọha na ụdị nke njem na-adịgide adịgide n'ime ime obodo".

GỤKWUO