Nke a Pajero Evolution na-echetara anyị ihe kpatara na-amasị anyị "ọpụrụiche nkwado"

Anonim

Mgbe na 1996, ndị nhazi nke Dakar kpebiri ịkwụsị prototypes nke klas T3, Mitsubishi manyere ka ọ bụrụ ihe okike na "na-agagharị" iwu ndị a kere otu n'ime ezigbo "ọpụrụiche nkwado" yana otu n'ime kacha mara amara: nke Mitsubishi Pajero Evolution.

Emepụtara kpọmkwem ka ọ bụrụ ihe ndabere nke ihe nlereanya Mitsubishi ga-asọmpi na klas T2 nke Dakar (nke ụdị ndị sitere na ụgbọ ala mmepụta na-asọmpi), Pajero Evolution bụ ụdị asọmpi "ụlọ" karịa ụgbọ ala a kwadebere ịgba ọsọ. .

Na mkpokọta, naanị nkeji 2693 nke Pajero ndị a pụrụ iche ka e mepụtara n'etiti 1997 na 1999, na naanị 87 n'ime ndị a dị na agba “Passion Red” nke akwụkwọ anyị na-ekwu maka ya taa. Emebere ya na webụsaịtị “Chrome Temple”, Pajero Evolution a “na-ebi” na Melbourne, Australia.

Mitsubishi Pajero EVO

N'ọnọdụ dị mma n'ozuzu, nke bụ eziokwu bụ na n'agbanyeghị na ọ bụ "mkpokọta mkpokọta" ọ guzobeghị. Site na kilomita 164,283 na odometer, Pajero Evolution bụ isiokwu a na-enyocha n'August nke afọ a na n'oge e bipụtara isiokwu a, a na-etinye ego kachasị elu na 50,000 Australian dollars (nke dị nso na 31,000 euro).

"Super-Pajero"

N'ịbụ onye nwere ngwa ikuku dị egwu, Pajero Evolution nọchitere anya mgbanwe n'ezie ma e jiri ya tụnyere ụdị "nkịtị". Maka mbido, ọ bụ Mitsubishi Pajero nke mbụ nwere nkwusioru onwe ya na axles abụọ ahụ.

Ma e nwere ihe ọzọ. N'agbanyeghị idobe sistemu Super Select 4WD tozuru oke, “super-Pajero” a nwere ọdịiche dị iche iche na-akpọchi Torsen n'ihu na azụ ma hụkwa ka a na-agbasawanye ụzọ.

Mitsubishi Pajero EVO

N'ihe banyere engine, animating ọ bụ V6 na 3.5 l, 24 valves, abụọ n'elu camshafts na usoro MIVEC (nke na-ekwe nkwa oghere valve agbanwe) nke napụtara 280 hp na 348 Nm ma jikọta ya na igbe. akwụkwọ ntuziaka ngwa ngwa ise ma ọ bụ akpaka.

N'iburu n'uche ihe niile mejupụtara, anyị na-ahapụ gị ajụjụ: ị ga-achọ ịnweta "nkwenye pụrụ iche" a n'ime ụgbọ ala gị?

GỤKWUO