Brisa Inovação na-ere usoro nchịkọta ego na US

Anonim

BIT Mobility Solutions, onye enyemaka nke Brisa Inovação, bịanyere aka na nkwekọrịta ruru nde euro abụọ, maka oge nke afọ 5, ya na Southern Connector, na South Carolina.

Brisa Inovação rere usoro ịnakọta ụtụ na-akpaghị aka na okporo ụzọ Southern Connector, na South Carolina, na United States. Nkwekọrịta ahụ ruru nde euro abụọ.

N'akwụkwọ mgbasa ozi, Brisa na-akọwa na okporo ụzọ Southern Connector chọrọ iji mejuputa usoro nlekọta nke ga-eme ka ọ dị mma na ịrụ ọrụ nke nchịkọta ego ma belata nkwụsị.

Ụzọ okporo ụzọ 16-mile nke Southern Connector, na steeti South Carolina (USA), nwere ụzọ iri na isii na plazas abụọ - 4 na Open Toll System (SAP), 4 na Automatic Payment System (SPA) ) na akwụkwọ ntuziaka 8 - na 4 tolls nwere usoro abụọ ahụ (SAP na SPA). A na-ahụta ọrụ a site na nhazi mgbanwe nke otu ndị nche ọnụ ụzọ 28 na ndị nlekọta.

Nke a oru ngo bụ ihe ịma aka n'ihi na BMS, dị ka ọ na-agụnye a ukwuu ruru eru otu injinia kpam kpam raara onwe ya nye oru ngo, iji chepụta, ịzụlite na wụnye ọhụrụ ngwọta, na-ekwe ka a ezigbo Mbugharị si ntuziaka akwụkwọ ikike efere imata usoro na a n'ụzọ zuru ezu. Usoro akpaka, ịzaghachi arịrịọ bụ isi nke Southern Connector: iji melite arụmọrụ na arụmọrụ nke mkpokọta ụtụ na iji belata ndabara.

Isi mmalite: Brisa / Foto: SetúbalTV

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO