Bentayga S. Bentley okomoko SUV dị nnọọ nwetara sportier

Anonim

Mgbe nrụgharị nke Bentayga na Bentayga Speed, Bentley ka gbasaara katalọgụ SUV ya na mbipụta nke ụdị ọhụrụ, na-elekwasị anya na egwuregwu, nke a na-akpọ. Bentayga S.

Bentley Speed ka bụ atụmatụ Bentayga kachasị ngwa ngwa, mana dị ka akara Crewe, ụdị S nke a na-enwetụbeghị ụdị ya bụ azịza maka mkpa nke "ọtụtụ ndị ahịa na-anụ ụtọ arụmọrụ siri ike nke Bentayga n'okporo ụzọ" nwere.

The Bentley Dynamic Ride - ketara site na Bentayga nke ọzọ - nke gụnyere atụmatụ ụlọ ọrụ stabilizer na-arụ ọrụ, ohere nke usoro eletriki 48 V kwere, na-atụnye ụtụ dị ukwuu na nke a.

Bentley Bentayga S

Bentley kwuru na sistemụ ahụ nwere ike itinye ihe ruru 1300Nm nke torque iji mebie mpịakọta akụkụ mgbe ị na-atụgharị, na-ewere naanị 0.3s iji meghachi omume. Usoro a, nke bụ ọkọlọtọ na Bentayga S, na-ekwe nkwa kọntaktị kacha taya na asphalt na nkwụsi ike dị ukwuu na taịlị.

N'elu ihe a niile, Bentley Bentayga S a na-enyekwa ọnọdụ mbanye egwuregwu ka mma, yana trottle na-anabata ngwa ngwa, njikwa mgbasa ozi na nkwusioru 15% siri ike.

Bentley Bentayga S

Sistemụ vectoring torque nwere nkọwapụta nke ụdị a nke na-eme ka ụgbọ ala ahụ kpuchiri obere azụ azụ n'ọnụ ụzọ nke ọ bụla iji mee ka ọ dịkwuo mma n'ihu axle, na-eme ka akara Crewe SUV dịkwuo mkpa.

Ọnụọgụ nke V8 a

Ịkwọ ụgbọ ala Bentley Bentayga S bụ igwe ejima-turbo V8 4.0 a maara nke ọma na-arụpụta 550 hp nke ike na 770 Nm nke oke ike.

Bentley Bentayga S
22" wiil nwere ihe pụrụ iche.

Ọnụ ọgụgụ ndị a na-ekwe ka osooso site na 0 ruo 100 km / h ga-emezu na 4.5s na nke British SUV ruru 290 km / h nke oke ọsọ.

Ọ bụrụ na ịchọghị inyocha ndekọ ndị a, Bentley na-ekwu na site na ịnya ụgbọ ala na-agafeghị oke, ọ ga-ekwe omume iwepu ihe dị ka kilomita 654 site na ebe nchekwa ahụ.

Bentley Bentayga S

Foto: kedu mgbanwe?

Iji jikọta ya na ihe ndị a nụchara anụcha, Bentley na-atụkwa aro ọtụtụ ọhụụ ọhụụ nke na-amata ọdịiche nke Bentayga S na ụmụnna ndị ọzọ.

N'èzí, e nwere enyo akụkụ ojii, oriọna gbara ọchịchịrị, nke na-emesapụ aka na-emesapụ aka nke na-enyere aka ịgbatị elu ụlọ na ọdụdụ oval gbawara agbawa.

Bentley Bentayga S

N'ime ụlọ ndị njem, baajị na-anọchi anya ụdị a pụtara - nke "S" mara - nke dị na oche na dashboard, ọnụ ụzọ ọkụ na-enwu na eserese ọhụrụ na ogwe ngwá ọrụ.

Bentley ekwenyebeghị ụbọchị ire ere nke ihe nlereanya a ma ọ bụ ọnụ ahịa ụlọ ahịa.

Chọpụta ụgbọ ala gị ọzọ

GỤKWUO