Kia na-aga n'ihu. Foto ndị nledo na-atụ anya "ịsacha ihu" ma emechaa afọ a

Anonim

Mgbe anyị hụrụ ya na nke mbụ, ka na 2018, na Kia gaba tụrụ ya mmiri mmiri na stylized ọdịdị na aha - Gaba, ruo mgbe ahụ, bụ aha nke atọ ụzọ version nke ceed na ugbu a, ọ na-ejikọta ya na a stylized van.

Ugbu a, na ụbọchị ncheta nke atọ na-abịa, a na-akwadola mmelite ahụ - dịka foto ndị nledo ndị a na ihe ngosi nke mba - na a na-atụ anya na a ga-ekpughere ya n'ihu ọha ma emechaa afọ a. N'atụmatụ, a ga-agbatị “ịsacha ihu” a na mmelite oke ruo n'ókè Ceed ndị ọzọ.

A na-ekpuchi ihu na ihu nke ụdị ule a, na-ahapụ gị ka ị mara ebe ndị ga-elekwasị anya na mgbanwe anya. N'agbanyeghị nke ahụ, anyị jisiri ike hụ grid mmepe akụkụ atọ karịa nke dị ugbu a, nke a ga-agbakwunye na bumpers ọhụrụ.

2021 Kia Gaba n'ihu foto nledo

N'azụ azụ, ọ dịkarịa ala na-eburu n'uche prototype a na ntakịrị ihe ọ na-egosi, ọ dịghị ihe dị iche iche, ọ bụ ezie na "isi" nke optics nwekwara ike gbanwee. Dị ka ọchịchọ ịmata ihe, ọ ga-ekwe omume ịhụ akara ngosi ọhụrụ na nke stylized nke South Korea na wiil nke Kia Proceed a.

N'ime, na n'ihi ihe ọhụrụ nke ika ahụ, akụkọ ahụ kwesịrị ilekwasị anya, karịa ihe niile, na mpaghara nkà na ụzụ. Dịka ọmụmaatụ, mmeghe nke usoro mgbasa ozi nke UVO Connect infotainment kachasị ọhụrụ, nke a ga-ejikọta ya na ihuenyo mmetụ ọhụrụ na nke ka ukwuu.

2021 Kia Gaba n'ihu foto nledo

n'okpuru mkpuchi

N'iburu na teknụzụ dị nso na Hyundai i30 (nke emegharịrị n'afọ gara aga), ihe ọhụrụ dị na ngalaba nke powertrains si na-aga n'ihu (na ndị ọzọ nke ezinụlọ Ceed) kwesịrị igosipụta ha.

Karịsịa, na mgbakwunye na nke nwayọọ-ngwakọ 48 V usoro na-ama mara engines, ya bụ 1.0 T-GDI na 1.6 CRDI; yana mmalite nke 160 hp 1.5 T-GDI 48 V. N'elu kwesịrị ịnọgide na-ebi 1.6 T-GDI na 204 hp.

2021 Kia Gaba n'ihu foto nledo

Kia Ceed SW na XCeed gụnyere n'ụdị nkwụnye ngwakọ n'ụdị nke ha, ọ ka ga-ahụ ma a ga-agbatị nhọrọ a ka ọ gaa n'ihu na mmelite a.

GỤKWUO