Montalegre alaghachila n'asọmpi Rallycross ụwa

Anonim

Montalegre International Circuit, na mpaghara Vila Real, ga-anabata ọzọ, na Ọktoba 23 na 24, 2021, Rallycross World Championship. Ọ bụ nzukọ nke asọmpi a mere ọkwa a, nke ga-agba agba asatọ gbasaa na sekit asaa gafee Europe.

Kalịnda, nke edegharịrị n'ihi ihe ịma aka nke ọrịa Covid-19 kpatara (nke butere ịkagbu ọkwa Portuguese na 2020), na-amalite na July 23, na Barcelona. Usoro nke abụọ, nke ga-abụ njem abụọ, ga-eme na Nürburgring ma mee n'etiti 31st nke July na 1st nke August.

Ihe sochiri ya bụ sekit Höljes dị na Sweden, sekit Lohéac dị na France na ihe omume Riga na Latvia. Na agba na-esote, World Rallycross "caravan" na-aga Belgium, kpọmkwem na Spa-Francorchamps, sekit Ardennes a ma ama nke kwadoro agbụrụ RX mbụ nke ụwa na 2019.

MontalegreRX
World Rallycross 2018 na Montalegre.

Montalegre mechiri asọmpi

Agba ikpeazụ nke oge a ga-ewere ọnọdụ na Circuito de Montalegre nke akụkọ ihe mere eme, na Portugal, nke dị n'okpuru ugwu Larouco. Ọnụnọ ugboro ugboro na World Rallycross n'etiti 2014 na 2018, Montalegre na-alaghachi na kalenda World RX mgbe a kagburu ọkwa na Hell, Norway.

Obi dị anyị ụtọ nke ukwuu ma sọpụrụ anyị ịnọ na kalenda World Rallycross nke 2021. Nlaghachi na kalenda bụ nnabata nke okirikiri Montalegre, ọrụ na mbọ nke Council Council na nkwanye ugwu na ugwu nke nzukọ anyị na CAVR jikọrọ ọnụ. (Club Automóvel de Vila Real), nke bụ otu n'ime ndị ọchịchị kachasị elu n'ụwa nke Rallycross na motorsport. Anyị na-atụ anya ịnabata gị n'ọnwa Ọktoba!

Orlando Alves, onye isi obodo Montalegre
FIA World Rallycross

Arne Dirks, onye isi nchịkwa nke onye nkwalite ihe omume ahụ, nwekwara obi ụtọ na nlọghachi a na Montalegre ma kwusie ike na ihe ịma aka nke ọrịa a chọrọ "ụzọ na-agbanwe agbanwe na ngwa ngwa".

Inwe ike ikwenye nlọghachi nke Montalegre - sekit nke bụbu onye ọkacha mmasị na-amasịkarị na nke na-adịghị ada mba ụwa RX nke ọma - bụ akụkọ mara mma maka onye ọ bụla metụtara, na agbanyeghị na anyị nwere nkụda mmụọ na anyị enweghị ike. agbụrụ na Norway nke a n'afọ a n'ihi nsogbu na-aga n'ihu metụtara ọrịa na-efe efe, anyị ji n'aka na anyị ga-ahụ Hell azụ na kalenda n'ọdịnihu ka World RX na-abanye n'oge ọhụrụ na-egbuke egbuke.

Arne Dirks, Onye isi oche nke Rallycross Promoter GmbH

Dị ka Dirks si kwuo, sekit Montalegre bụ onye na-amasịkarị ndị na-akwado ya na 2018 ikpeazụ, nke a na-eji snow chọọ ya mma, na-egosi anyị ihe kpatara ya:

GỤKWUO