BMW M4 Coupé na BMW M4 GT3 ekpughere. Ya mere

Anonim

Maka oge mbụ BMW M kpughere n'akụkụ n'akụkụ, n'agbanyeghị n'ụdị camouflaged prototypes, ụzọ na asọmpi version nke otu n'ime ya kasị dị ịrịba ama ụdị, na. BMW M4 Coupe ma ọ bụ BMW M4 GT3 na sekit version.

Ngosipụta a mere na aha ya bụ "BMW M Grand Prix of Styria", asọmpi Moto GP na-eme na ngwụcha izu a (20-23 Ọgọst 2020), na sekit Red Bull Ring nke Austrian.

Ọ bụrụ na anyị na-ama mara, dị ka o kwere mee, ihe na-atụ anya si BMW M4 Coupé n'okporo ụzọ, BMW M4 GT3, mara ọkwa oge ụfọdụ gara aga, ka a ọhụrụ: ọ ga-ewere ọnọdụ nke (nnukwu) BMW M6 GT3. , nke weghaara na 2016.

BMW M4 na M4 GT3

Obi dị m ụtọ nke ukwuu na anyị nwere ike ịnye ma BMW M4 Coupé ọhụrụ na BMW M4 GT3 ọhụrụ ọnụ ebe a. nyefe site na asọmpi gaa na mmepụta usoro - na nke ọzọ. Site na mmalite, e mepụtara ụgbọ ala abụọ ahụ, ya mere ha abụọ nwere otu mkpụrụ ndụ ihe nketa.

Markus Flasch, CEO nke BMW M GmbH

Na nkịtị, ha ga-enwe otu isii cylinders na akara supercharged na M TwinPower Turbo technology, ọ bụ ezie na o doro anya na ha dị iche na ibe ha maka inwe dị iche iche ebumnobi na dị iche iche iwu na-asọpụrụ.

BMW M4 Coupe

BMW M4 Coupé, yana ọhụrụ M3 sedan, ga-adị, site na mmalite, na nsụgharị abụọ, dị ka ekwuputala. Malite "agha" anyị ga-enwe ụdị nwere 480 hp na akwụkwọ ntuziaka na-agba ọsọ isii, na karịa nke ahụ, ụdị asọmpi nwere 510 hp na ọsọ asatọ M Steptronic akpaka nnyefe.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Kedu maka BMW M4 GT3? Enweghị nkọwapụta a ma ama, mana a na-atụ anya na mpụta mbụ ya ga-ewere ọnọdụ n'oge dị ka 2021, ebe ọ ga-esonye na agbụrụ ụfọdụ. Otú ọ dị, ọ bụghị ruo 2022 na ọ ga-definitively dochie M6 GT3 dị ka n'elu nke nso nke BMW M na nzuzo mpi ụgbọ ala.

BMW M4 GT3

GỤKWUO