Mmalite oyi. BAC Mono "zuru oke" na autobahn. Kedu ngwa ngwa ọ ga-erute?

Anonim

Mgbe ị na-ahọrọ ụgbọ ala maka egwu ụbọchị, e nwere ole na ole amụma na ahịa ka ike dị ka ndị BAC Mono , radical one-seater nwere ikike okporo ụzọ na oke nke gburugburu 540 kg.

Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa 'ịwakpo' a gbatịa nke okporo ụzọ ruo na egwu, ole na ole ndị nwe nke a British egwuregwu ụgbọ ala na-ahọrọ ịnya ya kama ... ịdọrọ ya.

N'ezie, nke ahụ akwụsịghị ọwa YouTube a ma ama AutoTopNL igosi ihe bara uru n'ụdị ebe a, karịsịa na Germany, na autobahn a ma ama, nke nwere ngalaba na-enweghị oke ọsọ.

BAC Mono

Na-enweghị windshield na ekpughere nke ọma na ihe ndị ahụ, onye ọkwọ ụgbọ ala AutoTopNL wepụrụ ihe niile injin 2.5 Mountune nwere 309hp na 308Nm ga-enye wee buru BAC Mono a ruo 233 km / h.

Mana ihe na-adọrọ mmasị karị bụ ndekọ osooso sitere na 0 ruo 100 km / h na site na 100 ruo 200 km / h, ebe BAC Mono dekọtara 3.85s na 7.82, n'otu n'otu. N'aka nke ọzọ, mgbake site na 80 ruo 120 km / h na-eme naanị 1.87s.

O nwere ike ịbụ na e mebere ya maka njem awara awara, mana anyị niile nwere ike ịsị na onye isi oche Britain a na-akpa ike gafere ule autobahn na-achọsi ike na agba efe, nri?

Banyere "Oyi Mmalite". Site na Mọnde ruo Fraịde na Razão Automóvel, enwere “mmalite oyi” na 8:30 nke ụtụtụ. Ka ị na-aṅụ kọfị gị ma ọ bụ nwee obi ike ịmalite ụbọchị ahụ, jiri eziokwu na-atọ ụtọ, akụkọ ihe mere eme na vidiyo dị mkpa sitere na ụwa ụgbọ ala. Ha niile na-erughị okwu 200.

GỤKWUO