C1 Mụta & Ọkwọ ụgbọala. nke a bụ igwe anyị

Anonim

Haziri site na ụlọ ọrụ Motor Sponsor, ndị C1 Learn & Drive Trophy nwere ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụgbọ ala 40 edebanyere aha . Dị ka ị maara, otu n'ime ha bụ nke anyị na ngosi nke Escape Livre / Razão Automóvel otu mere na December 6 na Intermarché da Guarda.

Ndị otu anyị ga-enwe ndị ọkwọ ụgbọ ala isii, atọ na-anọchite anya Escape Livre Magazine, na atọ na-anọchite anya Razão Automóvel. N'ime ndị ọkwọ ụgbọ ala ga-abụ aha dịka ndị na-arụkọ ọrụ nke Razão Automóvel Diogo Teixeira na Guilherme Costa, na mgbakwunye na Nuno Antunes, André Nunes na Francisco Carvalho.

ugbua anyi Citroën C1 1.0 2006 , nke a ga-egosipụta na Intermarché da Guarda ruo ụbọchị Sọnde, si na Germany bubata ya na n'ọnwa Jenụwarị, a ga-eji ngwa trophy gọọmentị kwadebe ya. Ihe niile dị njikere isonye na nnọkọ ule na February 19th na sekit Braga. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịmatakwu banyere nkwadebe ụgbọ ala, gụọ akụkọ a.

Ngosipụta iko nke Citroën C1

Escape Livre na Razão Automóvel bụ mgbasa ozi abụọ pụtara ìhè nke ọma na panorama mba nke ụlọ ọrụ ụgbọ ala, ma dị ka ndị dị otú ahụ a na-anabata ha na ogwe aka mepere emepe na C1 Trophy maka ịbụ ndị agha abụọ dị mkpa iji nwetakwuo ọrụ a. Nnọọ!

André Marques, onye njikwa onye nkwado moto na onye ndụmọdụ nke ọrụ a.

Kedu ka iko ahụ si arụ ọrụ

Ọrụ nke iko a dị nnọọ mfe. N'ozuzu a ga-enwe agbụrụ atọ, na-enwe oge awa isii nke ọ bụla; a ga-etinye usoro ihe omume nke agbụrụ ọ bụla n'otu ụbọchị, na otu ọ bụla nwere ikike ọzụzụ ọzụzụ oge awa abụọ nke ga-akọwa mmalite mmalite maka agbụrụ ahụ.

Idenye aha na ọwa Youtube anyị

Nnwale mbụ nke C1 Learn & Drive Trophy ga-eme na Eprel 7th na sekit Braga. Ọsọ nke abụọ ga-ewere ọnọdụ na Autódromo Internacional do Algarve n'abalị iri abụọ na atọ nke ọnwa Juun, iko a ga-agwụkwa na Estoril Circuit na 1st nke Septemba.

Citroën C1 Trophy

Nke a bụ ụgbọ ala anyị, ebe a ka nọ na ụdị "stock". Chere ka ịhụ ka ọ ga-adị ma a kwadebere ya.

Edebere ego ndebanye aha maka ndị meriri na mmemme ọ bụla, ebe ndị meriri iko ga-emeri merie ntinye na awa 24 nke Spa-Francorchamps.

Ọ bụ ohere dị mma ịbịaru ndị na-agụ akwụkwọ anyị nso. Ọ ga-ekwe ka imepụta ọdịnaya pụrụ iche nke ga-enye netwọk mmekọrịta anyị, webụsaịtị anyị na ọwa YouTube ewepụtara na nso nso a. Isonye na iko a na-ekwe nkwa ịkwado ọnọdụ anyị dị ka onye mgbasa ozi ọkachamara kachasị emetụta na Portugal.

Diogo Teixeira, onye nchoputa nke Razão Automóvel

GỤKWUO