Clube Escape Livre ewepụtala kalenda nke mmemme maka afọ 2019

Anonim

THE Club mgbapụ efu egosilarị kalenda ọrụ ya maka afọ 2019. Mgbe afọ atọ gachara site na uto, ma n'ọtụtụ ọrụ yana ndị sonyere, Clube Escape Livre alaghachila na ịkụ nzọ na ihe ọhụrụ na kalenda afọ a bụ ihe akaebe nke ahụ, nwere ihe omume ndị a na-enwetụbeghị ụdị ya (ụfọdụ nke ukwuu. pụrụ iche).

N'ime atụmatụ ọhụrụ ahụ, n'etiti June 21st na 23rd, " Njem ụgbọ ala kpochapụwo ", nke ga-ebu ụgbọ ala kpochapụwo site na Fundão ruo Guarda, na-agafe Penamacor, Manteigas na Belmonte; The" Nchekwa ụbọchị ịgba ọsọ ", ihe egwuregwu na-eme na 13th na 14th nke July ma haziri site na Municipality of Guarda na Clube Escape Livre, nakwa nke a na-enwetụbeghị ụdị ya ...

… Akwụkwọ ndekọ ụgbọ ala Off Road

Ọfọn, n'afọ a, anyị sonyeere Clube Escape Livre wee mepụta " Gbanyụọ ụgbọ ala Ledger “, nke ga-ewere ọnọdụ na Mee 25th maka ndị niile na-eso anyị. Mepee ụgbọ ala 4 × 2 na 4 × 4, njem a na-amalite ma kwụsị na Quinta do Perú - Casa do Pinheiro Manso, na-agba ọsọ n'etiti Sesimbra na Setúbal megide azụ nke Serra da Arrábida.

Clube Escape Livre ewepụtala kalenda nke mmemme maka afọ 2019 3899_1
Njem njem ụgbọ ala Classic nke ga-eme n'etiti June 21st na 23 bụ otu n'ime atụmatụ ọhụrụ nke kalenda mmemme Clube Escape Livre.

mmalite omenala

Dị ka ọ dị na mbụ, kalenda Clube Escape Livre na-amalite na Mbipụta nke 21st nke "Gala SPAL - Nhọrọ nke ndị ọkwọ ụgbọ ala" akwadoro maka February 16 na Guarda Municipal Theatre. N'agbata March 22 na 24th, omenala mezuru ọzọ na nke "10th Raid of Tripe na ndị ọzọ ụtọ" imeghe kalenda TT nke afọ a.

Idenye aha na ọwa Youtube anyị

N'April, nke mbụ n'ime ihe omume abụọ iji mee ememe ncheta 6th nke 2050 Time Guard Capsule rutere, na nnyefe nke ọzọ " Bernardo Marques Transport Solidarity Award ” na IPSS.

Ọzọkwa n'April, mbipụta nke atọ nke " Gbanyụọ okporo ụzọ Bridgestone nkwụsị mbụ Morocco ", njegharị ga-eme njem nke ndị njem na Morocco n'etiti Eprel 25 na Mee 5th.

Na-ekwu maka May, na mgbakwunye na nke Akwụkwọ akụkọ "Off Road Car Ledger" na 25th " Matos & Prata nke anọ - Omume X ". Emebere maka Mee 11, ihe omume a na-eme ncheta afọ 50 nke ndị na-ere ahịa Matos & Prata ma na-enye ndị nwe SUV ohere ịchọpụta akụkụ ụfọdụ nke Serra da Estrela.

Bridgestone Fist Stop Guard Rally
Edebere 28th ruo 30th nke June maka mbipụta ọzọ nke Bridgestone First Stop Guard Rally.

Oge okpomọkụ na-ebute ụzọ mana ọ bụghị naanị

Na mbata nke ọkọchị, a na-ekewa kalenda Clube Escape Livre n'etiti njem nlegharị anya n'okporo ụzọ ọdịnala na mmemme raara nye egwuregwu moto na oge ochie.

Yabụ, n'ihe gbasara ịpụ apụ, na June, ọ bụ oge maka " 8th Dacia Adventure 4 × 2 " na n'agbata 8th na 10th nke June ga-agafe na mbara ala Alentejo. Mgbe ahụ, ọ dị mkpa ichere ruo Septemba maka Clube Escape Livre ka ọ pụta ọzọ n'okporo ụzọ dịpụrụ adịpụ, na nke a na " Ahụmahụ Audi Off Road ", njem pụrụ iche na ụdị nke akara mgbanaka anọ, nke na-eme n'etiti 20th na 22nd nke Septemba.

Clube Escape Livre ewepụtala kalenda nke mmemme maka afọ 2019 3899_3
Na Agua Hotels na Mondim de Basto dị ka ebe ọrụ ya, "Audi Off Road Experience" ga-aga n'okporo ụzọ na ugwu nke ugwu nke obodo n'etiti 20 na 22 September.

Agbanyeghị, n'etiti June 21 na 23, nke a kpọtụrụ aha "Njem ụgbọ ala kpochapụwo" maka ụgbọ ala tupu 1989. Bridgestone First Stop Guard Rally 2019 , ga-eme n'etiti 28th na 30th nke June, ma na-emegharị ọdịnala nke ịkpọkọta ndị ọkachamara sitere na ụwa ụgbọ ala na Guarda, na mmemme nke na-eme n'etiti Guarda na Trancoso, gụnyere ma nchọpụta njem nleta na asọmpi.

Ọ bụ na nnukwu afọ ojuju na anyị na-atụ anya afọ ọzọ nke ịrụsi ọrụ ike, ntinye aka na nke kachasị afọ ojuju maka ndị na-ahapụ ụlọ na-anwa anwa ịchọpụta mpaghara ọhụrụ, na-ekere òkè n'ụdị ihe omume dị iche iche ma ọ bụ na-ekiri oge na-akpali akpali nke motorsport.

Luís Celínio, onye isi oche nke Clube Escape Livre

Ọnwa Julaị na-ekwe nkwa na ọ ga-arụsi ọrụ ike maka Clube Escape Livre. Ihe omume na-amalite na 1st na ememe nke ncheta nke Oge nchekwa Capsule 2050 , soro nke "Ụbọchị ịgba ọsọ nche" na 13th na 14th na 20th na 21st ka edobere maka ndị "21st Slalom Sprint nke Castelo Rodrigo" nke bụ akụkụ nke asọmpi nka nka Portuguese.

Nchekwa ụbọchị ịgba ọsọ
Ụbọchị “Guarda Racing Days” bụ ahaziri maka abalị iri na atọ na iri na anọ nke Julaị.

A na-eji ọsọ ọsọ na ọnwa Ọgọst, ya na ihe ngosi abụọ nke Drift na ndị ọkwọ ụgbọ elu kacha mma na egwuregwu ahụ na-aga Pinhel na 24th na 25. Na 2019, na maka afọ nke abụọ na-esochi, agbụrụ ahụ bụ akụkụ nke Portugal Drift Championship ma na-emegharị ihe nrite nke International Drift Cup, ya na ndị na-agba ọsọ si Portugal, Spain na France.

Pinhel Drift
Ọnwa nke Ọgọst bụ akara nloghachi nke Pinhel Drift.

Mgbụsị akwụkwọ na-eweta nlọghachi na okporo ígwè

Na mbata nke ọnwa October, Clube Escape Livre na-alaghachi n'okporo ụzọ na ihe omume abụọ. Nke mbụ, n'etiti 11th na 13th, ga-akpọrọ ndị òtù Clube Escape Livre na ACP ịgafe Alentejo plains na ọkụ ọkụ nke Serra d'Ossa no. "XVI Off Road Bridgestone ACP" . N'etiti 25 na 27, ọ bụ oge maka "ahụmahụ nke Mercedes-Benz 4MATIC nke 8" kụrụ ụzọ na njem nlegharị anya na Extremadura nke isiokwu ya ga-abụ ebili mmiri nke Nazaré.

Ahụmịhe Mercedes-Benz 4MATIC
N'afọ a, "Mercedes-Benz 4MATIC Experience" ga-akpọrọ ndị sonyere na mpaghara Nazaré.

N'ikpeazụ, kalenda na-apụ n'okporo ụzọ (yana kalịnda Free Escape Club) na-ejedebe na Nọvemba na nke "Wines Raid TT nke atọ sitere na ime obodo Beira" . Ihe omume a na-emeghe maka ihe niile 4 × 4 na-eme na ụdị. N'ịbụ nke a na-eme na mpaghara Pinhel na Beira, njem a na-ejikọta akụkụ nke gastronomic na njem njem, ya bụ site na nleta na "Feira Beira Interior - Wines and Flavors".

GỤKWUO