BMW 3 Series emegharịrị. Foto nledo na-egosi "ihu" ọhụrụ gị

Anonim

ka anyi nwee a BMW 3 usoro emegharịrị n'oge 2022, yana amụma na-atụ aka na ewepụtara ya n'oge ọkọchị, mana a na-atụ anya na a ga-ekpughere ya ọnwa ole na ole tupu mgbe ahụ. Ka a sịkwa ihe mere foto nledo nke ụdị nnwale okporo ụzọ na-amalite ịmụba.

Ọ bụrụ na 100% eletriki Series 3 a na-enwetụbeghị ụdị ya bụ "ejide" na June, oge a, ndị na-ese foto nwere ike ịse foto nke ụdị nkwụnye ngwakọ. Ụdị engine a maara nke ọma site na 3 Series na-ere ere, na nhọrọ abụọ ịhọrọ: 320e na 330e.

Ọzọkwa, na ndị a nledo photos, ọ bụ n'ihu na-elekwasị anya niile anya, dị ka ọ bụ ebe anyị nwere ike na-edebe nnukwu visual iche iche maka ihe nlereanya na-commerceized.

Foto nledo nke BMW 3

The ọhụrụ nke BMW 3 Series atụmatụ a restyled n'ihu na ọhụrụ ọkụ ihu na bumpers. Banyere akụrụ okpukpu abụọ, ihe mmewere nke nọworo na mmalite nke ọtụtụ esemokwu aesthetic, n'ihi foto nledo kwesịrị ịnọgide na-enwe akụkụ nke ugbu a, ọ bụ ezie na ọ nwere ike ịnweta mgbanwe ụfọdụ n'ihe gbasara contours na njuputa.

N'azụ, site na ihe enwere ike ịhụ, mgbanwe ndị a nwere ezi uche karịa, yana optics yiri nke dị ugbu a yana nwere bumpers edegharịrị.

Foto nledo nke BMW 3

Otú ọ dị, a ga-edobe mgbanwe ndị kachasị mkpa maka ime ime, na BMW 3 Series na-anata dashboard curved nke akara ngosi kachasị ọhụrụ nke akara Bavarian, yana ụdị kachasị ọhụrụ nke sistemụ arụmọrụ ya, ụdị 8.0, nke mbụ. site na nnukwu na 100% eletriki iX.

N'ihe banyere engines, ọ dịghị ihe ọhụrụ a na-atụ anya, ma e wezụga mbata nke 100% eletriki variant - nke ule prototype "ejide" ji ogologo ahụ, rere na China - na ndị fọdụrụ engines, mmanụ ụgbọala na dizel, ga-eketa. site na ihe nlereanya na ịzụ ahịa. Otú ọ dị, anyị kwesịrị ịhụ mgbasawanye nke ụdị ngwakọ dị nro na mmanụ ụgbọala na-enwebeghị ha.

Foto nledo BMW 3 Series

GỤKWUO