Nke a bụ Volkswagen Jetta kacha ọsọ na mbara ala

Anonim

mgbe Volkswagen ebe ọ nọ na-agba ọsọ n'elu ọnụ ụlọ nnu nke Bonneville na a Jetta dabere na mmepụta ihe nlereanya wee ruo na 338.15 km / h ọ bụ oge Matt Farah sitere na ọwa Smoking Taya iji ụgbọ ala na… mebie ndekọ e nwetara na mbụ gburugburu. 1 km / h, iru 339.57 km / h.

Oge mbụ na Jetta ọ gara Bonneville wee were ya site ika n'onwe ya, nke wuru ya na otu ebumnobi… ọsọ. Volkswagen na-edobe n'ihu wheel mbanye, a isii-ọsọ ntuziaka gearbox na engine dabeere na 2.0 TSI, ma ọ natara ọtụtụ mgbanwe, gụnyere ọhụrụ turbo na malitere, dị ka ika, na-emepụta gburugburu. 608 hp (Na vidiyo Matt Farah na-ekwu 550, mana data gọọmentị na-egosi 608 hp).

Na Septemba Volkswagen Jetta ọ bụrụlarị asọmpi na ihe omume Utah Salt Flats Racing Association wee merie ndekọ ahụ na klas BGC/C (Blown Gas Coupe klas), na-eti nke gara aga na 335.5 km / h iru 338.15 km / h.

Volkswagen Jetta Bonneville

Ndekọ ọhụrụ?

Ọ bụ ezie na na vidiyo Matt Farah ruru na 339.57 km / h apụtaghị na Jetta emebiela ndekọ nke ya… ọbụlagodi na eze. Maka ndekọ na mbara ala nnu Bonneville ka ọ bụrụ onye isi, a ga-enwetarịrị ya na mmemme ma nweta asambodo ọsọ nke nzukọ ahụ nyere, yabụ na o doghị anya ma ọsọ nke youtuber nwetara ga-anọchi nke gara aga na akwụkwọ ndekọ.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị ebe a

N'ọnọdụ ọ bụla, Volkswagen-gbanwetụrụ Jetta na-agba ọsọ nke ukwuu. N'agbanyeghị na-amalite site na usoro nlereanya - ka ahịa na United States na natara a ọgbọ ọhụrụ nke afọ a, nke a ibu-Jetta na-enweta - a Volkswagen natara ọtụtụ mgbanwe agbụrụ, sitere na site na-arụzi ụgbọala na aerodynamics.

Volkswagen Jetta Bonneville

Jetta ahụ Volkswagen weere na Bonneville bụ ebumnuche nke "ọgwụgwọ" maka mbelata ibu nke mere ka ọ tufuo ihe niile ọ na-adịghị mkpa.

GỤKWUO