Iko GT3.Okpokoro otu ika na-ekwe nkwa na ọ ga-ebuli ọsọ mba

Anonim

Iko GT3. Nke a bụ aha otu iko ọhụrụ nke otu ga-abụ, oge a, otu n'ime isi ihe kpatara ịgba ọsọ sprint na Portugal.

N'ịbụ nke P21Motorsport kwalitere, otu akara ngosi a na-ekwe nkwa itinye na egwu, n'okpuru ọnọdụ asọmpi maka ndị ọkwọ ụgbọ ala na ndị otu, Porsche 911 (gen.997) GT3 a ma ama: 450 hp, 6-speed sequential gearbox.

Na mkpokọta, nkeji 20 Porsche 997 GT3 na nnukwu ngwaahịa dị - ugbua na-aga Portugal, ebe a na-eme atụmatụ ịbịarute n'izu a. Emebere ule izizi nke iko GT3 maka Eprel na-abịa, na Circuito Vasco Sameiro, na Braga.

Nnyefe nke ụgbọ ala na ndị ọkwọ ụgbọ ala gụnyere ụbọchị ule (Estoril ma ọ bụ Portimão), na nhazi oge ka akọwapụtara ya.

Kalenda nwere agbụrụ ise, otu n'ime ya na sekit Spanish nke Jarama, na "njem" nke gụnyere egwu mba niile. Nzukọ a na-ahụ maka P21Motorsport, nke José Monroy na-edu, na ọrụ na-ebilite n'ihi njikọ aka nke ya na onye na-akwalite iko Porsche GT3 na Argentina.

Ụgbọ ala asọmpi. Ọnụ ego a na-achịkwa

P21Motorsport na-enye ndị sonyere na iko GT3 ụdị abụọ dị iche iche, mgbazinye ụgbọ ala (MDriving Racing Academy na-elekọta nlekọta na ngwa agha) ma ọ bụ ire ere, onye nwe ya na-ahụ maka ndozi na ibuga n'ọsọ.

Ọzọkwa, onye ọ bụla na-anya ụgbọ elu ga-enwe udi nke ya (GD, AM na PRO), yana nkewa jikọtara ya na akara nke ya. Usoro nke otu iko otu n'ime agba ise a gụnyere oge mmemme abụọ n'efu (nkeji 20 ọ bụla), ntozu abụọ (nkeji 15) na agbụrụ abụọ nkeji iri abụọ na ise.

José Monroy, onye na-ahụ maka P21Motorsport, anaghị ezobe ịnụ ọkụ n'obi ya maka iko GT3. Ọ na-ekpughekwa otú ihe niile si malite:

Echiche nke ịkwalite iko a bịara na njedebe nke afọ gara aga, n'oge nzukọ ya na onye nkwalite nke Argentine Porsche GT3 Cup. Ma m, ọ na-abịa n'oge dị mma, dị ka e nwere ugbu a na-adịghị ọtụtụ mma nhọrọ na okwu nke ọsọ asọmpi na Portugal na nke a GT3 Cup pụtara magburu onwe ohere mpi na wheel nke a Porsche 997 na nnọọ oké ọnụ na-achịkwa-akwụ ụgwọ. nyere ụgbọ ala ihe ọ bụ.

José Monroy, onye na-ahụ maka P21Motorsport

Iko GT3. Na Portugal na gafee

Emebere iko GT3 na mbụ maka ndị na-anya ụgbọ elu mba, mana ọ naghị akwụsị na mpaghara Portuguese. "Anyị na-arụkwa ọrụ na mba ụwa nke trofi na enwere m obi ike na anyị ga-adabere na ntinye nke ndị na-agba ịnyịnya si mba ndị ọzọ", na-ekpughe José Monroy, onye na-ahụ maka P21Motorsport.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

N'ime oke nke iko GT3, nke ga-enwe ụlọikwuu VIP na paddock sekit na njem ọ bụla, a na-eme atụmatụ atụmatụ dị iche iche, ma mmekọrịta mmadụ na ibe ya na azụmaahịa, na ọrụ P21Motorsport na-eduzi nke nwere dịka ndị mmekọ IMSIM, MDriving Racing Academy, Pirelli na Ajụjụ&F.

GỤKWUO