Honda na-atụ anya HR-V ọhụrụ nwere teaser abụọ

Anonim

Na ahịa kemgbe 2013 nke ugbu a (na nke abụọ) ọgbọ nke Honda HR-V na-abịaru nso na a ga-edochi ya, na mkpughe nke onye ga-anọchi ya nke a ga-eme na February 18 na-esote.

N'iburu n'uche ịdị nso nke mkpughe a, Honda kpebiri ikpughe ọ bụghị otu teaser nke ụdị ọhụrụ ahụ.

Ọ bụ ezie na ihe oyiyi ndị a tọhapụrụ na-ekpughe ntakịrị banyere ọhụrụ HR-V, ndị a na-akwado ihe anyị maara: Honda kasị nta SUV ga-electrified.

Honda HR-V Teaser

ngwakọ N'ezie

N'iburu n'uche ihe mgbaru ọsọ Honda nke ịmegharị nso ya dum site na 2022 (wepụ ga-abụ ụdị Civic ọhụrụ R), ọ bụ ihe okike iji gosi na HR-V ọhụrụ ahụ ga-eji ngwakọ powertrain.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Igwe ọkụ a butere ntakịrị mgbanwe na nhọpụta ihe nlereanya a, nke a ga-edogharị aha n'ihu ọha. Honda HR-V e: HEV , n'izo aka doro anya na ọkụ eletrik nke edobere ya.

Maka ugbu a, Honda ewepụtabeghị data teknụzụ ọ bụla na SUV ọhụrụ ya. Otú ọ dị, ọ gaghị eju anyị anya na nke a bịara ịmalite mgbanwe nke usoro nke nnukwu CR-V ji.

Ọ bụrụ na akwadoro nke a, Honda HR-V ọhụrụ ahụ ga-eji injin mmanụ ụgbọ ala 2.0 l nke na-agba ọsọ na okirikiri Atkinson, igwe eletriki eletrik abụọ na nnyefe oke.

Echiche ọzọ bụ na ọ ga-amalite na usoro ngwakọ nke obere Jazz, nke na-ejikọta engine petrol 1.5 l anọ nke na-arụkwa ọrụ na usoro Atkinson kachasị mma, yana igwe eletrik abụọ.

Maka ugbu a, ọ dịghị nke ọ bụla n'ime echiche ndị a kwadoro, nanị na-echere ihe ngosi a ga-eme na February 18 ka anyị wee chọpụta nke a na nkọwa ndị ọzọ gbasara SUV Japanese ọhụrụ.

GỤKWUO