Portugal bụ otu n'ime mba Europe ebe obere oge na-efunahụ njem

Anonim

Nkwubi okwu sitere na INRIX , onye na-ahụ maka ọrụ ọgụgụ isi nke mba ụwa maka ụgbọ njem, na Annual Traffic Report 2015 (2015 Traffic Scorecard). Ihe nrịbama mba ụwa maka ịtụ ọganiru ngagharị ngagharị nke obodo.

Akụkọ ahụ tụlere mkpọchị n’obodo ukwu na mba 13 dị na Europe na obodo 96 n’ime afọ 2015. Portugal nọ n’ọkwa nke iri na abụọ n’ọkwa mba ndị kasị nwee nkpọkọ na Europe, bụ́ nke Belgium na-edu, bụ́ ebe ndị ọkwọ ụgbọala tụfuru ihe dị ka awa 44 ná nkezi n’ime okporo ụzọ.

Na Portugal, onye ọkwọ ụgbọ ala ọ bụla na-eji naanị nkezi nke awa 6 na okporo ụzọ. Ọ ka mma naanị na Hungary, ebe onye ọkwọ ụgbọ ala ọ bụla na-eji naanị awa 4 na ahịrị okporo ụzọ. Na ọkwa maka obodo, London (England) pụtara na 1st ebe na awa 101, sochiri Stuttgart (Germany) na 73 awa na Antwerp (Belgium) na 71 awa. Akpọghịdị obodo Lisbon n'ọkwa a.

INRIX 2015 PORTUGAL
Mmechi nke ọmụmụ a

INRIX 2015 Traffic Scorecard na-enyocha ma atụnyere ọnọdụ mkpọkọ okporo ụzọ na 100 isi obodo mepere emepe n'ụwa niile.

Akụkọ ahụ na-ekpughe na obodo ndị okporo ụzọ obodo mepere emepe kacha emetụta bụ ndị nwetụrụla nnukwu mmụba akụ na ụba. Mmụba ọnụ ọgụgụ mmadụ, ọnụ ọgụgụ ọrụ dị elu na ọnụ ahịa mmanụ mbelata bụ isi ihe kpatara mmụba nke okporo ụzọ debara aha n'etiti 2014 na 2015.

Ugbu a, INRIX na-eji ihe karịrị ụgbọ ala nde 275, smartphones na ngwaọrụ ndị ọzọ iji kpokọta data dị na akụkọ ndị a. Nweta ọmụmụ ihe n'uju site na njikọ a.

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO