Ndị ọchịchị. Lamborghini Countach alaghachila

Anonim

Ọnụnọ amanyere iwu na mgbidi ime ụlọ nke ndị ntorobịa niile hụrụ ụgbọ ala n'anya na 1980s, Lamborghini Countach ọ bụ, ọbụna taa, otu n'ime ihe ngosi kachasị mma nke ika Ịtali.

Ọ wụrụ ụwa akpata oyi n'ahụ ya imewe na 70s, a dị iche na ya ọzọ anụ ahụ na mara onye bu ụzọ, na Miura (ọtụtụ ndị weere na ọ bụ mbụ supercar), na ọ ghọrọ archetype nke dịkọrọ ndụ supercar (V12 engine na Central longitudinal ọnọdụ). N'azụ), nhazi nke ka na-emeri na Aventador ("naanị" V12 kacha ere nke ika ahụ mgbe ọ bụla).

N'oge ọ na-eme nnukwu usoro maka ọdịnihu dị ọkụ, Lamborghini kpebiri ịkpọlite akara ngosi ya, ụtụ maka ncheta afọ 50 nke ihe nlereanya ahụ - amaara ụdị nke mbụ na 1971, mana azụmaahịa malitere na 1974 - na anyị nwere ike kwado ya. A na-ahụ ọkwa na akaụntụ Instagram gị.

ohere ohere

Akara ahụ ekwela nkwa ibipụta ụdị V12 ọhụrụ abụọ n'afọ a. Nke mbụ bụ Ultimae, nke na-anọchi anya nlegharị anya nke Aventador na nke abụọ ga-abụ ụtụ a na Countach, ugbu a kwadoro.

Agbanyeghị, n'agbanyeghị na anyị nọ nso mkpughe ya, nkọwa gbasara Lamborghini Countach ọhụrụ adịchaghị ụkọ. Agbanyeghị, ihe ekpughereghị “ndị nkịtị nkịtị”, ekpughere ndị ọzọ nwere ohere ohere bụ ndị wepụtara ozi ndị ọzọ.

Akara Ịtali jiri ohere nke ngwa "Unica" pụrụ iche (ụdị netwọk mmekọrịta maka ndị nwe ụdị ika ahụ) gosi otu nkọwa nke ụdị ọhụrụ ahụ: aha ya. Ihe onyonyo a, ka ewepụtara na ibe Instagram lamborghini.specs, na-egosi na a ga-akpọ aha ụdị ọhụrụ ahụ. Gbanye LPI 800-4.

Kedu ihe amaralarị?

Nhazi ahụ na-enye anyị data mbụ na ihe anyị ga-atụ anya ya. LP na-anọchi anya "Longitudinal Posterior" na-ezo aka na ntinye engine (dị ka ọ dị na mbụ Countach nakwa na Aventador), ebe 800-4 na-ekwu maka ike, 800 hp, na ọnụ ọgụgụ nke wiil ụgbọala, anọ.

Agbanyeghị, “I” na LPI pụtara “ibrido” (ngwakọ n'asụsụ Italian), bụ nke dabara na ọganihu nke The Supercar Blog, nke agbụ sinima Countach kwesịrị ịdabere na nke ngwakọ Sián FKP 37. Nke a pụtara na ọ ga-enwerịrị moto eletrik na supercondenser.

Lamborghini Countach mbụ
Na mbụ, Countach nwere ihe mgbakwunye ikuku na-adịchaghị ala, ọ ga-abụkwa na ụdị a ka a ga-enwe mmụọ nke ọhụrụ.

Na ihe omume ụgbọ ala abụọ "n'ọnụ ụzọ" - Monterey Car Week na Munich Motor Show - a na-atụ anya na a ga-ekpughere Lamborghini Countach ọhụrụ na ihe omume a na-eme na California, n'ihi na ọ dị ukwuu.

Dị ka nkwanye ùgwù na Lamborghini Countach - o yiri ka imewe ya ga-adị nso na mmalite Countach karịa na exuberant atụ nke 80s - ọ ga-yikarịrị ịbụ a mmachi mbipụta ya mere ya price kwesịrị igosi na.

GỤKWUO