SUV eletriki mbụ nke GM ga-ewu maka Honda ka a na-akpọ Prologue wee bịarute na 2024

Anonim

Mgbe anyị mụtachara ihe dị ka ọnwa abụọ gara aga na General Motors na-aga iwulite SUV ọhụrụ abụọ eletrik maka Honda, anyị maara ugbu a na a ga-akpọ nke mbụ Prologue na ọ ga-abata na 2024.

Dabere na Honda SUV e: echiche - na nke na-akọwa isiokwu a - ewepụtara na Motor Show na Beijing (China) afọ gara aga, Honda Prologue ga-abụ nke mbụ nlereanya nke a ọgbọ ọhụrụ nke electric ụgbọ ala si Japanese ika. Nke a na-akọwakwa aha a họọrọ.

Ebumnuche bụ "mepee ụzọ" na ahịa North America wee ruo ọkwa ahịa dịka nke Passport, SUV na-ajụkarị nke Honda na-emepụta - na Lincoln, Alabama - ma na-ere na United States of America.

Cheta na Honda aims inwe niile nke ya ahịa na North America na 2040 ịbụ nke zuru electric ụgbọ ala.

Ewuru n'elu ikpo okwu General Motors 'BEV3, okwu mmalite ahụ ga-egosipụtakwa batrị Ultium ọgbọ ọhụrụ nke GM ma kwesị ịmalite ụdị nke sitere na Acura, ogwe aka North America nke Honda.

Honda na: echiche
Honda na: echiche

Nkọwa gbasara ihe nlereanya a ka dị ụkọ, mana amaara na enwere ike iwulite Prologue na ụlọ nrụpụta General Motors na Ramos Arizpe, Mexico.

A ka na-ekwenye na ọ ga-ekwe omume SUV eletriki a na-erute n'ahịa Europe, ebe o yikarịrị ka akara Japanese ga-etinye ego na mmepe nke ikpo okwu nke ya maka obere ọkụ eletrik.

GỤKWUO