Skoda's SUV ezinụlọ ka malitere ibu na Geneva na ọhụrụ Kamiq

Anonim

Mgbe mkpọsa teaser buru ibu, anyị mechara zute na ihe ngosi moto Geneva 2019 nke ọhụrụ Skoda Kamiq , SUV kacha nta nke akara Czech. Ma dị ka ị ga-ahụ, ọ bụghị obere.

Ọbụghị naanị na ọ ka “ụmụnna” Arona na T-Cross buru ibu, ọ dịkwa ogologo karịa Volkswagen T-Roc dịka ọmụmaatụ. Ọ bụghị ihe ijuanya na Skoda na-ekwupụta oke ụlọ benchmark maka akụkụ, ihe a na-ahụkarị na akụkọ ihe mere eme nke ika ahụ.

N'èzí, anya ezinụlọ doro anya, na-enweta ume sitere na Karoq kasị ukwuu na Kodiaq, mana Skoda Kamiq ọhụrụ ka nwere njirimara nke ya. Nke a na-ahụ anya, karịa ihe niile, na ngwọta nkewa maka ihu optics, nke na-ekewa DRL ma ọ bụ ọkụ ọkụ na-agba ọsọ ehihie (dobere n'elu) site na obere ọkụ na elu (dobere n'okpuru DRL)

Skoda Kamiq 2019

N'ime Skoda Kamiq

N'ime ime, n'aka nke ọzọ, na-modere na ika ọhụrụ nlereanya ugbu a na Geneva, na Skoda Scala . Otú ọ dị, nke a ọhụrụ ime anya onwe ya na ndị fọdụrụ Skoda, na repositioning nke ụfọdụ ọcha - ventilashion outlets na infotainment usoro - na a ukwuu predominance nke kehoraizin ahịrị.

Dịka Skoda, anyị na-ahụ usoro ezi uche dị na ya nke njikwa, na-ahụta ịdị mfe nke iji, gụnyere sistemụ infotainment - enwere nhọrọ atọ, nke nwere 6.5 ″, 8″ na 9.2″ touchscreen. Dịka ọ dị na Scala, Kamiq nwekwara ike ịnwe ogwe ngwaọrụ dijitalụ 100%, nke nwere ihuenyo 10.25 ″.

Skoda Kamiq
Ihuenyo infotainment na-achịkwa dashboard nke Kamiq (ya na 9.2" na ụdị Amundsen) na nke ahụ nyere ohere ịhapụ ọtụtụ njikwa anụ ahụ.

igwe ise

Ọhụrụ "nwa-SUV" si Skoda na-ekere òkè na Scala engines: mmanụ ụgbọala atọ, otu diesel na otu gas . Ndị a gụnyere 1.0 TSI nwere usoro ike abụọ, 1.5 TSI (nwere nkwụsị cylinder), 1.6 TDI, na n'ikpeazụ, ọdịiche nke 1.0 TSI na-agba ọsọ na gas.

Skoda Kamiq 2019

N'oge a, ọ gaghị ekwe omume ịnye ụbọchị mmalite nke ahịa ma ọ bụ ọnụ ahịa.

Ihe niile ịchọrọ ịma gbasara Skoda Kamiq

GỤKWUO