Tesla Model S na Model X na-agba ọsọ ọsọ

Anonim

Ọ bụ ezie na a na-elekwasị anya na Nlereanya 3 ọhụrụ - a ga-ewepụta nkeji mbụ malite n'izu a - Tesla weere ohere iji melite ụdị ndị fọdụrụ na nso ya - Model S saloon na Model X SUV.

N'iburu n'uche na ụdị isi nke Model 3 ga-ewe ihe na-erughị 6 sekọnd iji mee ngwa ngwa site na 0-60 kilomita kwa elekere (0-96 km / h), ngwanrọ na nkwalite ngwaike maka ụdị abụọ ahụ ga-enyere aka ịbawanye ọdịiche dị n'etiti. Ụdị ntinye nke Tesla na ndị ọzọ.

Dị ka Electrek si kwuo, nkwalite a na-enye aka n'ịkwalite arụmọrụ, karịsịa na nsụgharị nke Model S na Model X. Ịmara:

Ọsọ ọsọ site na 0-60 kilomita kwa elekere (0-96 km/h)
Ụdị S75 Site na sekọnd 5.5 ruo 4.3 sekọnd
Ụdị S75D Site na 5.2 sekọnd ruo 4.2 sekọnd
Ụdị S 100D Site na sekọnd 4.2 ruo 4.1 sekọnd
Model X 75D Site na 6.0 sekọnd ruo 4.9 sekọnd
Model X 100D Site na sekọnd 5.2 ruo 4.7 sekọnd

Maka oke ọsọ na nnwere onwe, ihe niile bụ otu.

Tesla webakwara nhazi oche oche ọhụrụ maka Model X, na ahịrị nke abụọ na nke atọ nke oche na-agbada ruo ogo 90. Nhọrọ a dị maka ọnụ ahịa $ 3000 na mgbakwunye na nhazi oche 5 na 6.

Tesla Model S (obere obere) dara akara kacha na ule nchekwa

Mgbe o dara n'afọ gara aga, akara kachasị na ule nchekwa nchebe nke n">Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), nke ya na Euro NCAP, a na-agbanyekwa ụlọ eletrik ọzọ na batrị nke ule, na-arụpụta otu ihe ahụ " >.

n">Nlereanya S nwetara akara kachasị elu na ngalaba niile ma e wezụga n'ihu ule ihu igwe, nke a ka Tesla mechara nhazi nke ọma iji meziwanye nchekwa nke Model S. Nsonaazụ nke merelarị ika ahụ ịjụ ajụjụ. Nlele nke IIHS, nke a ka o kwuchara na Model S ga-abụ ihe nlere kacha dịrị nchebe.

Tesla

GỤKWUO