Amụrụ. Mmepụta ụgbọ ala eletrik mbụ nke CUPRA amalitelarị

Anonim

Mgbe o kwusịrị ọkwa na ihe ngosi moto Munich nke afọ a na ọ na-ezube ịghọ akara eletrik 100% site na 2030, CUPRA amalitela mmepụta nke ihe nlereanya mbụ na mkparị a: na CUPRA mụrụ.

Dabere na MEB n'elu ikpo okwu (otu dị ka Volkswagen ID.3, ID.4 na Skoda Enyaq iV), ọhụrụ CUPRA mụrụ dị ka ezigbo "ngwa agha" maka ika si mba mgbasawanye, ikwe ka ọ ruo ọhụrụ mba ahịa, karịsịa obodo ndị ọzọ.

Site na mmalite nke Amụụrụ akwadoro maka Nọvemba, ọ ga-adaba na mmejuputa usoro nkesa ọhụrụ, yana nhọrọ nke nkwekọrịta CUPRA A mụrụ n'okpuru ụdị ndenye aha.

CUPRA mụrụ

Mụta na Zwickau ka itinye akwụkwọ na Martorell

Emepụtara na Zwickau, (Germany), CUPRA Born ga-enwe "ụlọ ọrụ" na mgbakọ mgbakọ nke ụdị dị ka Volkswagen ID.3 na ID.4 na Audi Q4 e-tron na Q4 Sportback e-tron.

Banyere mmepụta nke ihe nlereanya ọhụrụ na osisi ahụ, CUPRA Executive Director Wayne Griffiths kwuru: "Imepụta mbụ anyị 100% eletriki nlereanya na Europe kasị ukwuu eletrik ụlọ mmepụta ihe ga-enye bara uru mmụta ka anyị na-ele anya na-ewu ọkụ eletrik na Martorell si 2025".

Banyere ihe mgbaru ọsọ maka osisi Martorell, Griffiths nwere oké ọchịchọ: "Echiche anyị bụ imepụta ihe karịrị ụgbọ ala eletrik 500,000 kwa afọ na Spain maka ụdị dị iche iche na Group".

CUPRA mụrụ

Na mgbakwunye na ịbụ ụgbọ ala eletrik mbụ nke CUPRA, A mụrụ bụkwa ụgbọ ala mbụ nke ika a ga-emepụta ya na echiche na-anọpụ iche CO2. Na mgbakwunye na ike a na-eji n'usoro ọkọnọ na-abịa site na isi mmalite ndị a na-emegharị ọhụrụ, ihe nlereanya a mụrụ nwekwara oche ndị ejiri ihe na-adigide.

GỤKWUO