Mercedes-Benz na-akwado S-Class eletriki. Mana nke ahụ agaghị abụ S-Klas

Anonim

Edebere maka mmalite na 2020, ma ọ bụ nke kachasị ọhụrụ na 2022, flagship ọdịnihu nke akara kpakpando, n'ime onyinye eletrik 100%, ekwelarị nkwa na "ọ ga-abụ n'ọkwa klaasị S na taa anyị maara ya. ", na-ekpughe, na N'ajụjụ ọnụ ya na British Autocar, onye nduzi maka nnukwu ọrụ ụgbọ ala na Mercedes-Benz, Michael Kelz.

Otú ọ dị, otu ọrụ ahụ na-ekwukwa na, n'agbanyeghị na ọ nwere ọkwa na ọnọdụ dị ka nsụgharị na engine combustion, S-Class eletrik agaghị eburu otu aha ahụ. Mana o kwesịrị iburu, ọ dị ka mkpirisi nke yiri nke ọzọ nke ezinụlọ eletrik EQ - dịka ọmụmaatụ, EQ S.

Mercedes-Benz EQ S enweela echiche

N'agbanyeghị mgbanwe aha ahụ, EQ S ka ga-abụ "ụgbọ ala okomoko, ọkụ eletrik na nke dị n'elu", na Kelz na-agbakwụnye na, n'ihi nnabata nke usoro ịgbanye ọkụ eletrik, ụgbọ ala ahụ ga-enwekwa a. ogologo wheelbase na mkpirisi n'ihu na azụ n'azụ tụnyere S-Klas.

Mercedes-Benz S-Klas 2018
Ọdịmma, nke iwu kwadoro, EQ S n'ọdịnihu ga-abụ naanị ọkụ eletrik. Injin combustion naanị na S-Klas

Otu onye ahụ na-ahụ maka ọrụ na-amata na e mepụtalarị echiche maka ụdị ọhụrụ a, na-eji dị ka ihe ndabere nke usoro modular ọhụrụ a na-akpọ MEA (raara onwe ya nye naanị ụgbọ ala eletrik), ihe niile na-arụtụ aka na ụdị mmepụta iji hụ ìhè nke ụbọchị, karịa. emechaa, n'ime afọ anọ.

Soro anyị na YOUTUBE denye aha na ọwa anyị

Ngwakọ CLS dịkwa na tebụl

N'ajụjụ ọnụ a, Michael Kelz kwenyekwara na CLS ọhụrụ ahụ, nke dabere na ikpo okwu MRA, nke na-akwadobeghịkwa ụlọ nrụpụta ọkụ eletrik, nwere ike, n'ọdịniihu, ka nwere ụdị ngwakọ ngwakọ. Nke a, "ọ bụrụhaala na anyị na-ahụ na a na-achọ ya", ọ na-ekwu.

Ọnụ ego nke Mercedes-Benz EQ C
A na-atụ anya Mercedes-Benz EQ C ga-abụ ihe mbụ nke ezinụlọ eletrik n'ọdịnihu nke ika kpakpando iru n'ahịa.

N'ikpeazụ, a ga-ekwu naanị na, na mgbakwunye na S-Class eletrik ọhụrụ a, sitere na ezinụlọ Mercedes-Benz zero emissions, a ga-enwekwa obere hatchback, nke a na-akpọ EQ A, yana crossover, nke dị n'otu ebe. larịị dị ka GLC, nke a ga-akpọ -á EQ C. Ọ ga-abụ nke ikpeazụ na, azụmahịa, ga-emeghe ọnụ ụzọ nke ọhụrụ 100% electric ezinụlọ nke kpakpando ika.

GỤKWUO