Daalụ Mondeo, Galaxy na S-Max. Ndewo… crossover?

Anonim

Ụbọchị Ford Mondeo, Galaxy na S-Max ka a na-agụ. Na D-ngalaba saloons na MPVs na-ata ahụhụ n'ahịa "n'aka" nke crossover na SUV, Ford, n'okpuru atụmatụ ọhụrụ ya maka kọntinent Europe, ga-agbanwe nke ọma Pọtụfoliyo ya.

Nke a na-egosi njedebe nke ụdị na, n'oge a, dị ntakịrị ma ọ bụ na-abaghị uru. Anyị ahụlarị ya na njedebe, dịka ọmụmaatụ, MPV B-Max nke na-ahụ ebe ọ na-ewere site na Ford Puma crossover, ma ugbu a, anyị na-ahụ ụdị atọ kachasị elu na Ford Europe nso na-enwetakwa ikpe nke "ọnwụ".

Usoro ahụ adịghị nnọọ iche na ihe anyị hụrụ na United States America, ebe Ford kpebiri ikpochapụ ya nso fọrọ nke nta niile ìhè ụgbọ ala, ma e wezụga n'ihi Mustang, dochie ha niile na crossover na SUV dị iche iche nha na shapes.

Ford S-Max
Ford S-Max

Na Europe, Otú ọ dị, Ford agaghị adị ka radical, na Fiesta na Focus fọdụrụ dị ka abụọ n'ime ndị kasị mkpa ụdị nke North America emeputa, ma ndị ọzọ nke nso kwesịrị mejupụtara kpamkpam crossovers na SUVs.

Gịnị na-esote?

Ya mere, a gaghị enwe ndị ga-anọchi anya Mondeo, Galaxy na S-Max, ma a ga-ewere ọnọdụ ya site na crossover ọhụrụ, nke dị n'elu Kuga na nke, dị ka Autocar si kwuo, nwere ike iwere usoro yiri nke ụgbọ ala. "Akpalitere uwe ogologo ọkpa".

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Iji nweta echiche siri ike nke ihe nke ahụ pụtara, lee anya na Subaru Outback, ụdị njikọ na-efu efu n'etiti ụgbọ ala kpochapụwo na crossover. Usoro na-aga nke ọma, opekata mpe na US, ebe Outback afọ gara aga kwere nkwa ihe dị ka nkeji 180,000.

Subaru Outback
Subaru Outback kacha ọhụrụ

N'iburu n'uche na ewu ewu nke ụdị abụọ ahụ na Europe - van na crossover - otu ụdị a nwere ike ime ka ọnụ ahịa ahịa dị elu karịa nke Mondeo, Galaxy na S-Max nwetara, ndị ahịa ya jikọtara ọnụ, na 2018, dị gburugburu 85,000 nkeji.

Ọzọkwa dị ka Autocar, a ọhụrụ nlereanya kwesịrị inweta site Ford's C2 n'elu ikpo okwu, otu ihe ndabere maka Focus na Kuga, otú a ga-atụ anya na ọ ga-eketa si ndị a ụdị engines na nkà na ụzụ ngwọta. N'ikwu ya n'ụzọ ọzọ, ọ ga-enwe mmanụ ụgbọala na mmanụ dizel na ọkwa dị iche iche nke hybridization, dị ka ekwuputala maka Kuga ọhụrụ.

Ford Galaxy
Ford Galaxy

Ịhọrọ usoro “ọkụ ọkụ” a kama ịbụ nnukwu SUV na-emekwa ka ọ dị mfe iru ọnụ ụzọ mbelata ikuku CO2 na-achọsi ike ga-amalite na 2021 - imeghị nke a ga-ebute ntaramahụhụ dị ukwuu maka ndị na-ewu ụlọ.

Isi mmalite: Autocar.

GỤKWUO