Ọdụ ụgbọ mmiri. Akwụsịla ịkwụ ụgwọ ụgbọ ala

Anonim

Akwụsịla kemgbe Jenụwarị 22, a ga-edobe ugwo maka ebe a na-adọba ụgbọala n'obodo Porto ruo mgbe ebuliri mmachi na mgbasa ozi gọọmentị nyere n'ihe gbasara ọgụ a na-alụso ọrịa a.

Na mbido, nkwusioru ahụ mere naanị na mita ndị na-adọba ụgbọala na mpaghara ọdịda anyanwụ, ebe njikwa obodo bụ kpọmkwem. Otú ọ dị, ụbọchị ise ka e mesịrị na mmechi nke ụlọ akwụkwọ na ọrụ ọha na eze, ndị ọchịchị obodo nke Rui Moreira na-edu kpebiri ịkwụsị ụgwọ maka mita ụgbọala na-adọba ụgbọala n'obodo ahụ dum.

N'ebe dịpụrụ adịpụ n'ebe ọdịda anyanwụ nke Porto, njikwa ebe a na-adọba ụgbọala bụ, kemgbe 2016, ọrụ nke ụlọ ọrụ EPorto, otu n'ime ụlọ ọrụ na-ejikọta Empark Group.

Ọdụ ụgbọ mmiri. Akwụsịla ịkwụ ụgwọ ụgbọ ala 8324_1
N'ofe mba ahụ, a kwụsịtụrụ ịkwụ ụgwọ maka ebe a na-adọba ụgbọala n'ihi ọrịa na-efe efe.

Obodo ndị ọzọ na-esokwa ya

N'ofe mba ahụ, ọtụtụ ebe gbasoro ihe atụ nke Lisbon na Porto wee kpebie ịkwụsịtụ ịkwụ ụgwọ maka ebe a na-adọba ụgbọala.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Na Cascais, nkwusioru ahụ malitere na Nọvemba 1, na ndị isi obodo na-akwado mkpebi ahụ na mkpa ọ dị "ịkwado njem dị mkpa, iji zere iji ụgbọ njem ọha na eze na ịkwalite anya ọha".

Nakwa na Évora, akwụsịla ịkwụ ụgwọ maka ebe a na-adọba ụgbọala na Historic Center kemgbe February 20, na nkwusioru a na-agbatị n'oge nkwado nke State nke Mberede.

Na Trofa, a kwụsịrị ịkwụ ụgwọ maka mita ndị na-adọba ụgbọala na etiti obodo ahụ site na February 1st na Lisbon ọ bụ, dị ka anyị kwuru, gbatịpụrụ ruo njedebe nke njide.

GỤKWUO