BMW 8 Series ga-ọhụrụ. Foto nledo mbụ anaghị egosi akụrụ abụọ XL

Anonim

Amalitere na 2018, a na-akwadolarị mmelite nke BMW 8 Series - LCI na BMW ma ọ bụ asụsụ Life Cycle Impulse - dị ka ị na-ahụ na foto nledo ndị a (na mba pụrụ iche site na Razão Automóvel) nke abụọ 8 Series Gran Coupé (amalite na 2019)).

Ihe mbụ ị ga-amata bụ na, n'agbanyeghị ihe nlegharị anya nke ụdị ule, grille akụrụ okpukpu abụọ adịghị ka ọ ga-eto eto ma e jiri ya tụnyere ụdị ugbu a.

Mgbe oke abụọ akụrụ nke 4 Series na M3 na M4, o yiri ka BMW adịghị ekwe ka ya onwe ya na-anwa itinye otu visual uzommeputa otu n'ime ya n'elu nke nso. Akụrụ abụọ nke Series 8 kwesịrị idowe mmepe kehoraizin na slimmer nke ụdị ugbu a.

BMW 8 Series Gran Coupe

Dị ka ị na-ahụ, ebe a na-ahụ anya nke ihe nlele ule na-elekwasị anya n'ihu na azụ nke ụgbọ ala ahụ, nke pụtara na a ghaghị edozi mgbanwe ndị a na-ahụ anya na bumpers na optics (ma ọ bụ naanị na njuputa ha).

Na ndị ọzọ?

A na-atụ anya na ime ụlọ ahụ ga-enwetakwa obere mgbanwe nke kwesịrị ilekwasị anya na mkpuchi na ụda, ma ihe a na-emesi ike kwesịrị ịdị na "dijitalụ", n'ikwu ya n'ụzọ ọzọ, na ọkwa nke infotainment software.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

N'oge a, ọ dịghị ihe a maara banyere powertrains, ọ bụ ezie na, dịtụ amụma, ha nwere ike imelite ha na-agbaso na ndị ọhụrụ na kasị na-achọsi ụkpụrụ ikuku.

BMW 8 Series Gran Coupe

Ọ bụ ezie na BMW 8 Series Gran Coupe emelitere emelitere na ule okporo ụzọ, a naghị atụ anya azụmahịa ya ruo mmalite nke afọ na-abịa.

Mmelite (March 5th). Igwefoto onye na-ese foto eburula BMW 8 Series Coupé yana, dị ka Gran Coupe dị n'elu, ọ na-apụta naanị n'ihu na azụ:

BMW 8 Series Coupe

GỤKWUO