Ịzụ ụgbọ ala ọhụrụ nwere ike ịba ụba karịa

Anonim

WLTP. Dị ka nke Septemba 1, usoro ọhụrụ nke ịgbakọ ihe ọkụkụ CO2 (WLTP - Usoro Nnwale ụgbọ ala jikọtara ọnụ n'ụwa niile) ga-amalite n'ọrụ. Ọ nwere ike ịbawanye uru nke ụtụ isi metụtara ụgbọ ala yana, n'ihi ya, na-emetụta ọnụahịa ikpeazụ ha.

Nke a pụtara na, na ụdị mgbako ọhụrụ a nke a na-atụ anya na ọ ga-abụ nke ziri ezi, a ga-atụ anya na ikuku CO2 na-atụ anya ka ọ dị elu. N'ihi ya, ISV na IUC ga-abawanye, n'ihi na ha na-atụle mgbanwe ahụ na ngụkọta nke ụtụ isi a ga-akwụ.

Ka ị ghọta ka ọkọlọtọ ọhụrụ a nwere ike isi metụta ịzụrụ ụgbọ ala gị, anyị akwadola ihe atụ bara uru.

Ụgbọ ala Alexandre ọhụrụ

Alexandre na-ezube ịzụta ụgbọ ala ndị njem taa. Nnweta a dị n'okpuru ụtụ ụgbọ ala (ISV), nke a na-akwụ ụgwọ otu ugboro, mgbe edebanyere aha ndebanye aha mba. Ụtụ isi a dabere n'ikike injin nke ụgbọ ala Alexandre ga-ahọrọ, yana ikuku CO2.

Ịzụ ụgbọ ala ọhụrụ nwere ike ịba ụba karịa 9283_1
Ruo na njedebe nke ọnwa a nke August, a ga-eme ngụkọ nke ikuku CO2 site na iji usoro dị ugbu a, nke ga-egosi uru mgbapụta dị ala karịa nke a tụrụ site na usoro WLTP ọhụrụ (nke sitere na September 1st).

Mgbe Alexandre gara ọtụtụ ọdụ ụgbọ ala, mechara họrọ ụgbọ ala ọhụrụ ya. Ihe kpatara ụgbọ ala 1.2 Diesel.

Mgbe ahụ tụlee data ndị a:

  • Nkwagharị: 1199cm3;
  • CO2 na-ebupụta: 119 g/km;
  • Ụdị mmanụ ụgbọala: Diesel:
  • Steeti ọhụrụ.

Iji simulator nke AT wetara, Alexandre ga-akwụ ISV na ego 3,032.06 euro.

Na-eche na Alexandre yigharịrị ịzụrụ ya na Septemba. Site na usoro mgbako ọhụrụ ahụ, ka anyị were ya na ọnụ ahịa agbakọ nke ikuku CO2 bụ 125 g / km. Ọnụ ego ụtụ isi a ga-akwụ, n'okpuru ọnọdụ ndị a, ga-abụ euro 3,762.58. Nke a pụtara na, naanị site n'ịgbanwe usoro ịgbakọ, ụtụ isi n'oge ịzụrụ ga-abawanye site na euro 730,52.

Mgbe nke ahụ gasịrị, IUC (ụtụ isi) n'ụgbọ ala Alexandre, nke a na-akwụ kwa afọ maka ịnwe ụgbọ ahụ, ga-enwe otu ọgwụgwọ ahụ. A na-agbakọkwa uru nke ụtụ isi a dabere na ike injin na ikuku CO2. N'iburu n'uche na usoro ngụkọ mgbako ọhụrụ ga-egosi oke ha dị elu, dịka ọ dị, IUC nke Alexandre ga-akwụ kwa afọ ga-adị elu.

Akụkọ dị ebe a.

Ụtụ ụgbọ ala. Kwa ọnwa, ebe a na Razão Automóvel, enwere akụkọ sitere na UWU Solutions na ụtụ ụgbọ ala. Akụkọ, mgbanwe, isi okwu na akụkọ niile gbara gburugburu isiokwu a.

UWU Solutions malitere ọrụ ya na Jenụwarị 2003, dịka ụlọ ọrụ na-enye ọrụ Akaụntụ. N'ime ihe ndị a karịa 15 afọ nke ịdị adị, ọ na-enwe ọganihu na-adịgide adịgide, dabere n'ịdị elu nke ọrụ ndị a na-enye na afọ ojuju ndị ahịa, bụ nke nyere ohere ịmepụta nkà ndị ọzọ, ya bụ na mpaghara nke Consulting na Human Resources na Business Process. Mgbagha. Outsourcing (BPO).

Ugbu a, UWU nwere ndị ọrụ 16 na ọrụ ya, gbasaa n'ofe ụlọ ọrụ dị na Lisbon, Caldas da Rainha, Rio Maior na Antwerp (Belgium).

GỤKWUO