Njikọ FCA-PSA nwere ike iweta obere SUV eletriki Alfa Romeo

Anonim

Na ụgbọ ala ụwa na-atụsi anya ike na-echere officialization nke FCA-PSA merger, asịrị na-apụta ugbu a na ọ bụrụ na nke a kwadoro, Alfa Romeo nwere ike malite a obere eletrik SUV.

Dị ka British Autocar si kwuo, obere SUV eletrik sitere na Alfa Romeo kwesịrị ịbanye n'ahịa na 2022.

Ọ bụrụ na a kwadoro ọmụmụ ya, ọ ga-abụ na obere SUV eletrik si Alfa Romeo ga-abanye na ikpo okwu CMP nke eji, dịka ọmụmaatụ, Peugeot e-2008.

atụmatụ maka ọdịnihu

Ọ bụ uru na-echeta na n'otu ụbọchị na Mike Manley, FCA CEO, kpughere na n'ọdịnihu nke Alfa Romeo e nwere ohere maka a B-SUV (na njedebe nke October nke afọ gara aga), n'uche nke inwe FCA- Ekwuputakwara nchikota.PSA N'oge ahụ, a na-atụ anya na ihe nlereanya ọhụrụ ahụ ga-ekekọrịta ihe ndabere na usoro ọrụ na "ụmụ nwanne" Fiat 500X na Jeep Renegade - ma ọ bụ, ikekwe, na ọgbọ ndị ọzọ.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Otú ọ dị, na mgbakwunye na iji PSA CMP n'elu ikpo okwu, ọ gaghị ekwe omume na-atụle ohere nke Alfa Romeo si obere electric SUV iji otu ikpo okwu dị ka ọhụrụ electric Fiat 500, nke ga-eje ozi ọzọ FCA ụdị (ibu karịa 500).

N'ihi na hypothesis nke a obere Alfa Romeo electric SUV dabeere na CMP na-eme, ọ ga-adabere na ikpeazụ nkwenye nke njikọ n'etiti FCA na PSA, onye usoro ka na-aga n'ihu, na nkwubi okwu na-atụ anya na njedebe nke afọ a, ma ọ bụ. na mmalite nke ọzọ.

N'agbanyeghị "njuju" a, ma ọ ka nwebeghị nkwenye zuru oke na nke a ga-adabere na ya, n'ime akara Italiantali a na-emepe emepe, n'ihe banyere imewe, na ọnụ na-ekwuchitere ika ahụ na-ekwu na ọ gaghị adị ka ya. na Tonale , ma ọ ga-, amụma, na-edobe "ikuku ezinụlọ".

Alfa Romeo Tonale

Ọ dị ka Alfa Romeo Tonale nwere ike ịnwe "nwanne nke obere".

N'ihi na ndị ọzọ, obere a maara banyere nke a ga-ekwe omume obere Alfa Romeo electric SUV (ndị ọzọ karịa afọ nke igba egbe na ya n'ọnọdu), na ndị a niile obi abụọ ka banyere oru okwu.

GỤKWUO