Volvo XC40 gosipụtara. Ihe niile ị chọrọ ịma.

Anonim

E kpughere Volvo XC40 ndụ taa na Volvo Cars Facebook (ị nwere ike nyochaa ngosi ebe a). Ọ bụ ihe nlere mbụ iji malite ikpo okwu modular ọhụrụ maka ụgbọ ala kọmpat sitere na akara Sweden: CMA – Compact Modular Architecture. Usoro ikpo okwu a, nke emepụtara na mmekorita ya na Geely, ga-eji usoro 40 mee ihe ma nwee ike ịbụ ihe ndabere maka 100% ụdị eletriki.

N'ihi na oge mbụ Volvo nwere na ya nso atọ ọhụrụ SUVs (XC40, XC60, XC90) a na-egosi na nke a nkebi bụ esiwanye mkpa n'ihi na-emepụta na na Volvo, nke na-eme ka ndị kasị ngwaahịa mkparị na ya akụkọ ihe mere eme , achọghị ka uche a. agbụrụ dị oké ọnụ ahịa.

"XC40 na-anọchite anya ntinye anyị na obere SUV, na-agbasawanye onyinye Volvo ma na-ebuga anyị n'ụzọ ọhụrụ."

Håkan Samuelsson - Onye isi oche Volvo Cars

Nlekọta nke Volvo

Volvo karịrị ịmalite ụdị ọhụrụ. The Swedish ika chọrọ ịgbanwe otú anyị si eji ụgbọ ala.

Volvo XC40

"Inwe ekwentị mkpanaaka dị mfe na nghọta dị ka ịnwe ekwentị mkpanaaka". Otu a ka Volvo si ewebata Nlekọta ọhụrụ site na ọrụ Volvo, dị site taa na ahịa ahọpụtara (Spain, Italy, Poland, Germany, UK, Sweden na Norway). Nlekọta nke Volvo ga-adị dị na Portugal na 2018.

Site na ndenye aha, ndị ahịa Volvo nwere ike ịnụ ụtọ ọrụ ndị a: Mmanụ ụgbọala; ịsacha na nnyefe nke ịzụrụ ihe ozugbo na akpa akpa site na iji igodo eletrọnịkị.

Volvo XC40 gosipụtara. Ihe niile ị chọrọ ịma. 10043_2

Ndị nwe Volvo XC40 ọhụrụ ga-abụ ndị ahịa Volvo mbụ ga-enwe ike soro ndị enyi na ndị ezinụlọ kerịta ụgbọ ala gị, na-amalite a igodo dijitalụ nke ga-adị site na Volvo on Call.

teknụzụ kacha elu

The Volvo XC40 utilizes nche, Njikọta, na infotainment teknụzụ dị na 60 na 90 Series ụdị.

Volvo XC40 gosipụtara. Ihe niile ị chọrọ ịma. 10043_3

N'ime teknụzụ nchekwa ndị a, anyị na-ahụ Sistemụ Enyemaka Pilot maka ịnya ụgbọ ala na-akpaghị aka, ọgbọ ọhụrụ nke Sistemụ Safety City, Sistemụ Nchebe Na-agba ọsọ & Mbelata, Mkpebi Okporo ụzọ na breeki akpaka na igwefoto 360° iji kwado ịnya ụgbọ ala. imegharị ụgbọ ala.

Ọrụ

Volvo XC40 gosipụtara. Ihe niile ị chọrọ ịma. 10043_4

Ọ bụghị oge mbụ anyị na-ekwu maka itinye ego Volvo mere n'ime ime Volvo XC40 dị ka ihe bara uru na ịrụ ọrụ dị ka o kwere mee. E nwere ihe ngwọta na-ewebata site ika, ya bụ a oghere pụrụ iche kere maka telifon, nke na-agụnye loading ikike na obere nko maka akpa na akpati na a mbughari igbe maka ịchekwa n'efu.

Igwe igwe

Na mbụ Volvo XC40 ga-adị na mmanụ dizel D4 na T5 petrol engine. Mgbe e mesịrị, a ga-ewebata engines ọhụrụ na nsonye, nke gụnyere ngwakọ ngwakọ na ụdị eletrik 100%.

Volvo XC40 gosipụtara. Ihe niile ị chọrọ ịma. 10043_5

Volvo XC40 ga-abụ ihe nlere mbụ nke ika ahụ ga-ewepụta injin 3-cylinder ọhụrụ.

Kedu mgbe ị ga-erute Portugal?

Mmepụta Volvo XC40 na-amalite na Gent, Belgium site na Nọvemba. THE nkwupụta ọha mbụ na Portugal ga-enwe dị ka ndabere nke Volvo Ocean Race nkwụsị na Lisbon na October 31st. THE igba egbe na mba ahịa ọ ga-abụ na mmalite nke 2018.

Volvo XC40

Volvo XC40 meriri ihe nrite ụgbọ ala Europe nke afọ gara aga, onye ga-anọchi ya?

GỤKWUO