BMW M4 CSL, ọ bụ gị? Nke a na-abịa M4 dị mfe ma dị ike karị

Anonim

The BMW M4 Asọmpi (G82) ka mere ya azụmahịa mpụta mbụ na Portugal, ma Munich ika na-ama na-akwadebe ihe ọbụna karịa radical version nke ya coupé, nke nwere ike na-eme nke ọma dị ka a ụdị nkwughachi na M4 na a kpere engine combustion.

Anyị nwere ohere (naanị mba) na foto ndị nledo mbụ nke ụdị a dị iche iche nke ọhụrụ M4 na ọ bụ ezie na ọ gaghị ekwe omume ikwu ma ọ bụ ụdị ọ bụ, ọ dị ka enweghị obi abụọ banyere isi nke atụmatụ a.

Nke a ga-abụ ihe kasị radical version nke ọhụrụ BMW M4 nso na mgbe ẹkenam, ọ ga-enwe ihe ike ike ahu kit, ga-adị ọkụ na ga-yikarịrị ka nwere ọbụna ihe ike na-apụta nke ejima-turbo inline isii-cylinder ngọngọ. 3.0 lita na-ebi n'okpuru mkpuchi.

Foto ndị nledo BMW M4 CS/CSL
Ewedatala nkwusioru, ike gwụ nke ukwuu yana ihe nbibi azụ na-apụta karịa. Ndị a bụ ụfọdụ ọdịiche dị n'etiti ụdị nnwale a na mmepụta BMW M4.

Ihe nlere nke “ejidere” na foto nledo ndị a na-egosiputa nnukwu mkpuchi - jikọtara ya na Frozen Portimao Blue hue - nke ahụ anaghị ekwe ka anyị chọpụta nnukwu ọdịiche na asọmpi M4 dị ugbu a, mana mgbe anyị lere anya nke ọma, anyị ga-achọpụta na o nwere. oghere nchekwa dị n'ime ime, nke na-eme ka echiche ahụ dịkwuo ike na nke a ga-abụ ụdị "ose" nke German coupé.

Ọzọkwa kwesiri ngosi bụ a ubé lowered nkwusioru, a ofu spoiler na buut mkpuchi, ibu iyuzucha outlets na ọhụrụ wiil na ozugbo na-ewetara anyị azụ na wiil nke dabara ochie BMW M4 GTS na BMW M4 CS.

Foto ndị nledo BMW M4 CS/CSL
Ihe mgbasa ozi dị n'ihu dị ala na-apụta karịa ma nwee ngwa ngwa ikuku ọhụrụ na nsọtụ.

Na mgbakwunye na nke a niile, a prototype nwere a n'ihu bompa gbanwetụrụ ntakịrị tụnyere M3 na M4 anyị maralarị, na ala diffuser na-ejedebe na vetikal flaps na nsọtụ, n'ihi na a na-arụ ọrụ nke ọma aerodynamic omume.

Foto ndị nledo BMW M4 CS/CSL
Ụlọ nchekwa dị n'ime na-emesi echiche ahụ ike na nke a bụ ụdị BMW M4 ọbụna karịa.

BMW M4 CSL, ọ bụ gị?

Ebe ọ bụ na 2004 — na M3 (E46) CSL Coupé — BMW enwebeghị ihe nlereanya na CSL (Coupe Sport Leichtbau) mbinye aka n'ahịrị ya, ọ bụ ezie na 2015 ọ nakweere ihe kpamkpam yiri obibia maka BMW M4 GTS.

Ma ugbu a, ihe niile na-egosi na Munich ika na-akwadebe naghachi acronym CSL na-etinye ya na ọhụrụ BMW M4, na a nnọọ mmachi usoro - nke M3 CSL Coupé naanị 1400 nkeji e mepụtara.

Foto ndị nledo BMW M4 CS/CSL
Wheel na-echetara anyị ndị na-eji na BMW M4 GTS na M4 CS. Ọ bụ akara?

Bimmerpost mbipụta pụrụ iche abụghị naanị obi abụọ adịghị ya na nke a bụ ihe atụ maka mmepe nke M4 CSL ọhụrụ, mana ọ na-akwalite ụbọchị mmalite nke mmepụta: Julaị 2022, nke na-atụ aro ngosi ngosi ma ọ bụ na njedebe nke nke a. afọ ma ọ bụ mmalite afọ ọzọ.

Anyị enweghị ike ichere maka M4 CSL a, ma mgbe ọ na-abịaghị, ị nwere ike ịhụ ma ọ bụ nyochaa ule Diogo Teixeira (na vidiyo) nke M4 kachasị ike taa, BMW M4 Competition na 510 hp.

GỤKWUO