Ndị okike bugoro ya. Mmemme ịzụrụ na mweghachi kpochapụ

Anonim

Ọ bụ ikpe na-ekwu na ọ bụghị naanị ụdị nke ọgbara ọhụrụ na-ebi n'ụwa ụgbọ ala. Ọ bụ eziokwu! Oge ochie nke na-egosi akụkọ ihe mere eme na evolushọn nke ụgbọ ala ruo taa, dị ka ma ọ bụ dị mkpa karịa ụdị ndị na-egosi mbata nke ịkwọ ụgbọala kwụụrụ onwe ya na usoro na-esi ọnwụ na "beep" maka ihe ọ bụla na ihe ọ bụla.

The predominant ụda n'azụ wheel nke a kpochapụwo dị iche iche, na n'ụzọ ọtụtụ ihe na-akpali akpali na ezigbo, ma ezuru digressions.

Na-ewere ụkpụrụ a, ndị Fiat, Abarth, Alfa Romeo na Lancia mepụtara mmemme maka ịzụta, mweghachi na ụdi ire nke kpochapụwo ụgbọ ala. Ndị a bụ echiche anyị na-eto, na-amasị anyị, mgbe niile, anyị na-eji ụbọchị anyị gburugburu eziokwu a, ebe a na Razão Automóvel, nke dị na SportClasse ogige, ebe ọtụtụ Porsche ụdị na-alaghachi na asphalt kwa ọnwa.

Ọtụtụ ụdị ugbua nwere mmemme, ma ọ bụ nkewa, maka ebumnuche a, dị ka Mercedes-Benz, BMW, na ọbụna karịa Jaguar na Land Rover na nso nso a, nke ọbụna na nso nso a mara ọkwa mweghachi nke pụrụ iche nlereanya.

Ọ bụ n'ime oke nke Retromobile Salon na Paris, otu n'ime ihe ngosi ụgbọ ala ochie kacha mkpa na Europe, ka FCA Heritage gosipụtara mmemme a na-akpọ “Ndị Okike Reloaded”. Na omume, ọ bụ ọrụ maka mweghachi na ire ụgbọ ala kpochapụwo.

Ndị okike bugoro ya

Alfa Romeo Spider. Otu n'ime nkeji ikpeazụ, arụpụtara na mmalite 90, nke Pininfarina mebere ya.

Asambodo

Ụgbọ ala kpochapụrụ niile rere, a ga-emezigharị nke ọma, nke ga-etinye ha n'ọnọdụ zuru oke, dịka a ga-asị na ha hapụrụ ụlọ ahịa ahụ ọtụtụ afọ gara aga. Na mgbakwunye, ihe niile ga-esonyere ya na asambodo nke izi ezi.

ebumnobi

Ihe omume ahụ ga-ahọrọ ụdị ndị nwere mmasị akụkọ ihe mere eme na ọnụ ahịa dị elu, na nke ga-abụ akụkụ dị mkpa na nchịkọta ọ bụla, ma ọ bụ na nzuzo ma ọ bụ na ọ bụghị.

Ọnụ ego a na-enweta site na ire ụgbọ ala eweghachiri site na mmemme "Ndị na-emepụta ihe na-ebugharị" ga-agbanwe n'otu akụkụ na ịzụta ụdị ọhụrụ maka nchịkọta ụgbọ ala FCA.

Ndị okike bugoro ya. Mmemme ịzụrụ na mweghachi kpochapụ 11010_2

GỤKWUO