O were ọnwa 18 iji agba Bugatti Divo a "Lady Bug"

Anonim

Mgbe Bugatti Divo ekpughere ya na Pebble Beach na 2018, ọ naghị ewe oge ka onye ahịa jụọ akara French maka ụdị pụrụ iche na ahaziri nke hypersport ọhụrụ.

Arịrịọ a, na nlele mbụ, dị mfe. A sị ka e kwuwe, onye ahịa ahụ chọrọ ịhụ Divo ha ka a na-ese ya na usoro geometric na ụdị diamond dị iche na agba abụọ: "Customer Special Red" na "Graphite".

Echiche ahụ bụ na eserese ndị yiri diamond ga-agbatị n'ofe ụgbọ ala ahụ dum, dabara na silhouette nke hypersportsman French. Ihe niile a na-ekwu, ọ dị ka ọrụ dị mfe maka ndị omenkà nke Molsheim, nri? Lee mba, lee mba...

Bugatti Divo 'Lady Bug'

Isi ọwụwa"

Na mkpokọta, ọrụ ahụ were ihe dị ka otu afọ na ọkara ma chọọ iji ụdị simulations dị iche iche, iji data CAD na ọbụna ụgbọ ala nnwale. Goolu ahụ? Mepụta ụkpụrụ na 1600 “diamond” wee hụ na ndị a dabara nke ọma tupu etinyere ya na Bugatti Divo nke onye ahịa.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Dị ka Jorg Grumer si kwuo, isi nke agba na emecha na Bugatti, oru ngo a fọrọ nke nta gbahapụrụ, na-ekwu, sị: "n'ihi ọdịdị nke oru ngo, nke a 2D graphic etinyere na a" 3D ọkpụkpụ ", na mgbe ọtụtụ dara echiche na Mgbalị itinye ola diamond, anyị bịarutere nso ịhapụ ma kwuo "anyị enweghị ike imezu ọchịchọ onye ahịa".

Divo bugatti

Nsonaazụ ikpeazụ na-adọrọ mmasị.

njedebe ikpeazụ

N'agbanyeghị ihe isi ike, ndị otu Bugatti jisiri dozie nsogbu niile na mgbe a ikpeazụ "nnwale" na a ule ụgbọ ala n'ebe ahụ, ha etinyere kpọmkwem ụkpụrụ na ndị ahịa Bugatti Divo.

Mgbe nke ahụ gasịrị, ndị ọrụ Gallic ika ka ji nlezianya nyochaa diamond ọ bụla ruo ọtụtụ ụbọchị iji hụ na ihe niile dị mma.

Bugatti Divo 'Lady Bug'

Maka onyeisi oche nke Bugatti, Stephan Winkelmann, Divo a "na-egosipụta ihe ika ahụ nwere ike ime n'ihe gbasara mmepụta ihe na nkà".

Akpọrọ aha "Lady Bug" (ma ọ bụ na Portuguese "Joaninha"), a na-enyefe Bugatti Divo onye nwe ya na mbido afọ a, na-esonye na nchịkọta nke gụnyere ụdị dịka Vision Gran Turismo, Chiron ma ọ bụ Veyron Vitesse.

Bugatti Divo 'Lady Bug'

GỤKWUO