Gbanarị na onyonyo. Nke a ọ bụ ọgbọ nke iri na otu Honda Civic?

Anonim

The oyiyi e na mbụ bipụtara CivicXI forum na-egosi ụdị nke ọgbọ ọhụrụ nke Honda Civic , nke 11, nke a na-atụ anya na a ga-amata n'oge opupu ihe ubi nke 2021 na US, mana azụmahịa ya nwere ike were ruo 2022 na Europe.

Ụzọ onyonyo a na-ekpughe akụkụ nke ọgbọ ndị a na-ere ugbu a, mana ụdịdị ahụ nwere nke ukwuu yana ọ naghịkwa eme ihe ike.

N'ihu, ọkụ ihu na-ewe obere akụkụ akụkụ yana nhazi nke kwụ ọtọ. Ihe mkpuchi ahụ na-aga n'ihu na-enwe ikuku atọ, ma ụda adịghị eme ihe ike dị ka ihe anyị na-ahụ na ọgbọ ugbu a.

Patent Honda Civic 11

Ihe na-apụta ìhè nke ọma site n'azụ, na ọgbọ ọhụrụ Honda Civic na-efunahụ onye na-apụnara mmadụ ihe nke sonyeere trapezoidal n'azụ optics ma kewaa windo azụ yana mmesapụ aka (na ụgha) ikuku.

A ka na-ejikọta optics azụ, ma ugbu a site na warara warara, anyị na-eche na a ga-enwu (dị ka ọ bụ "ejiji" ụbọchị ndị a), ma na-aga n'ihu n'akụkụ akụkụ anọ na ntụgharị ihu.

Patent Honda Civic 11

Na profaịlụ, frieze nke na-ekewa windo site na elu ụlọ ka dị, mana "nhicha" na mgbada nke ụda ike ike anya nke anyị hụrụ n'ihu na azụ na-emegharị ebe a. A na-akọwa úkwù ugbu a site na otu mmewere nke na-agbatị n'ahịrị n'ofe ahụ dum, ebe akụkụ ahụ dị n'okpuru ahụ nwere ntakịrị crease na-ebili iji weghara ìhè ụfọdụ na nhazi profaịlụ ka mma.

Patent Honda Civic 11

Na mgbakwunye na hatchback bodywork, anyị nwekwara mara ihe ga-eme n'ọdịnihu Honda Civic sedan ga-adị ka, na anọ ụzọ saloon, nke replicates ise ụzọ ngwọta, dị iche iche naanị na ogologo na ndị a ma ama n'azụ olu.

Kedu ihe ị ga-atụ anya n'aka Honda Civic XI?

Ihe oyiyi ndị a na-abịa mgbe ụdị R nke ga-eme n'ọdịnihu 'e jidere' n'okporo ụzọ na ule, ma nke bụ eziokwu bụ na obere ma ọ bụ ihe ọ bụla a maara banyere ọgbọ ọhụrụ Honda Civic.

Patent Honda Civic 11

Honda Civic sedan

N'iburu n'uche ọkwa nke Honda mere n'oge ụfọdụ gara aga na ahịa ya niile na Europe ga-abụ nke ụgbọ ala eletrik, a na-atụ anya na ọgbọ na-esote ga-agba ọsọ na nke a. Nke ahụ bụ ihe anyị hụrụla na-eme na Honda Jazz ọhụrụ a na-ere na "ochie kọntinent" naanị na naanị na ngwakọ ngwakọ.

Otu ihe ahụ ọ ga-eme na Civic? Ọ dịcha ka. Ọ baghị uru ịdabere na engines Diesel, n'ihi na Honda abanyelarị na ọ ga-akwụsị ire ha na 2021.

Banyere Honda Civic Ụdị R, anyị enyochala ọdịnihu ya ebe a, ma ọ ga-abụ ngwakọ ma ọ bụ na ọ bụghị. Cheta akụkọ a:

GỤKWUO