Nissan na IPAM mmalite award na Marketing

Anonim

Nissan Iberia - Portugal SA na Portuguese Institute of Administration and Marketing (IPAM) ka ekwupụtala "Nissan / IPAM Marketing Award" nke na-achọ inye ndị ikpeazụ nke akara mmụta na Marketing Management ohere iji tinye ihe mmụta a mụtara n'ezie. ọnọdụ na ọzụzụ agụmakwụkwọ ha.

A na-enweta ihe nrite a na ntinye nke ụgwọ ọrụ na-akwụ ụgwọ na-adịgide otu afọ na Nissan Iberia - Portugal na a ga-enye ya nwa akwụkwọ nke kọmitii IPAM na Nissan họpụtara n'etiti ndị na-aga ime.

IPAM, Ụlọ Akwụkwọ Marketing na-enye ohere kọntaktị na mmekorita ya na ndị ahịa ọrụ site na mmekọrịta ya na ụwa azụmahịa, na-akwado site na ogidi ndị bụ isi nke a na-eme nchọpụta na ike ịzụlite indices ọrụ, site na mmezu nke ndụmọdụ ndụmọdụ na ọzụzụ na ntinye nke ọrụ. interns na mbụ ụmụ akwụkwọ.

N'ihe banyere Nissan, iweta ụwa agụmakwụkwọ nso na eziokwu azụmahịa nke ngalaba ụgbọ ala bụ isi ebumnuche nke onyinye a, nke ga-akwalite mmekọrịta nke sayensị, teknụzụ na ikike mmadụ n'etiti ụlọ ọrụ mmekọ na ụmụ akwụkwọ.

Dị ka Marco Toro, General Manager nke Nissan Iberia – Portugal si kwuo, na nke a internship protocol "Nissan chọrọ inye aka na-eke uru maka ụmụ akwụkwọ na Portugal, na-enye ha a azụmahịa gburugburu ebe obibi itinye n'ọrụ ihe ọmụma enwetara na ụlọ akwụkwọ gburugburu . Maka anyị, ọ bụkwa ohere iji jikọta ihe ọmụma ọhụrụ na ọhụụ ọhụrụ n'ime nzukọ anyị. Njikọ ụlọ ọrụ na obodo ebe ọ na-arụ ọrụ bụ akụkụ nke ụkpụrụ akara Nissan; anyị kwenyere na nke a bụkwa ụzọ isi nye aka n'iwulite obodo ka mma na nke ga-adigide".

Iji chọtakwuo: http://www.newsroom.nissan-europe.com/en/en-en/Home/Welcome.aspx

Ederede: PR

GỤKWUO