Ga-eme! Afọ 24 ka Formula 1 World Cup laghachiri na Portugal

Anonim

Emechiela ya. Formula 1 ga-alaghachi na Portugal na Ọktọba, afọ 24 ka Grand Prix ikpeazụ gachara na obodo anyị.

Dị ka akwụkwọ akụkọ A Bola si kwuo, Liberty, ụlọ ọrụ nke nwere ikike nke Formula 1 World Cup, ga-ekwupụta echi nkọwa ndị ọzọ gbasara kalenda 2020 World Cup, gụnyere nloghachi F1 na-echere ogologo oge na Portugal. Anyị na-echetara gị na asịrị nke nlọghachi nke Formula 1 na Portugal abụghị ihe ọhụrụ.

N'ihe dị ka otu ọnwa gara aga, Paulo Pinheiro, onye na-elekọta Autódromo Internacional do Algarve, sekit nke ga-anabata Grand Prix nke Portugal, ekwuolarị na "n'ọnọdụ egwuregwu na ịdị ọcha niile dị maka asọmpi Formula 1 na Portimão" .

Ihe omume mba kachasị ukwuu kemgbe Euro2004

Maka onye nchịkwa nke sekit mba kachasị ọhụrụ, nlọghachi nke Formula 1 na Portugal bụ ozi ọma maka akụ na ụba anyị.

Ga-eme! Afọ 24 ka Formula 1 World Cup laghachiri na Portugal 12277_1
Ọ ga-abụ nlọghachi nke ụwa motorsport elite na mba anyị.

N'ajụjụ ọnụ Jornal Económico, Paulo Pinheiro kwuru na "ọmụmụ mmalite" nke AIA na-egosi na "naanị usoro nke Formula 1, ndị otu na òtù niile na-akwado agbụrụ, ga-eweta mmetụta akụ na ụba kpọmkwem n'etiti 25 na 30 nde euro. "

Ị maara na...

GP ikpeazụ na Portugal mere na Septemba 22, 1996, na Autodromo do Estoril. Onye meriri bụ Jacques Villeneuve (Williams-Renault).

Na ego a, anyị ga-agbakwunye ego ha nwetara na tiketi. Ebumnobi ya, o chetara n'oge ahụ, na-eburu n'uche iwu nke ịdịpụrụ adịpụ mmekọrịta mmadụ na ibe ya, bụ ka ọha na eze nọrọ "30% ruo 60% nke ikike nke Autódromo Internacional do Algarve", nke ga-apụta atụmatụ ego ga-enweta tiketi n'etiti 17. na 35 nde euro.

Dị ka Paulo Pinheiro si kwuo, Grand Prix nke Portugal 2020 ga-abụ "ihe omume kachasị na Portugal mere kemgbe Euro2004".

Kalịnda 1 2020 Formula

F1 World Championship malitere na Julaị 5th, na sekit Red Bull Ring, Austria, ma ugbu a ndị GP mbụ nke oge agaghị enwe ọha na eze na nkwụnye. N'echi ka a ga-ekwupụta usoro oge 2020 fọdụrụnụ.

Dịkwa ka akwụkwọ akụkọ bụ A Bola si kwuo, Portugal ga-akwado agbụrụ 11th nke oge 2020. Ọsọ ikpeazụ kwesịrị ime na December, na sekit Yas Marina na Abu Dhabi, United Arab Emirates.

GỤKWUO