Mmepụta na Mangulde. PSA 'ekpughere' Onye Mmekọ ọhụrụ, Berlingo na Combo

Anonim

Otu French Peugeot Société Anonyme, nke a maara nke ọma dị ka PSA, na-amalite ikpughe ndị ga-abụ ụgbọ ala ha n'ọdịnihu maka ihe omume ntụrụndụ na, n'ezie, ga-abụkwa maka ahịa ọkachamara.

PSA kpughere, ozugbo, ihu nke ụdị atọ, nke kwekọrọ na ụdị atọ nke otu: Citroën, Opel na Peugeot. Akụkụ nke onye nrụpụta na-eduga na Europe na nke, ugbu a na-akwadokwa site na PSA, ga-anọgide na-emepụta, na ọgbọ ọhụrụ a, ma na Mangualde na Vigo, Spain.

Ikpo okwu ọhụrụ na atụmatụ ndị ọzọ

Ekwuputabeghị aha ikpeazụ, mana ndị ga-anọchi Peugeot Partners, dị ka Citroën Berlingo na Opel/Vauxhall Combo, ga-adabere na ntinye ọhụrụ nke usoro EMP2 a ma ama, nke, PSA kwenyere, ga-abawanye. Meghachi omume nke ọma maka mkpa ndị ahịa ma nabata ọtụtụ injin ọhụrụ na sistemu nkwado ịnya ụgbọ ala.

Peugeot K9 teaser

Ọzọkwa dị ka PSA si kwuo, ụdị ọhụrụ nke ụdị atọ nke otu ahụ ga-abata na "njirimara kachasị mma" na ngalaba ahụ, na mgbakwunye na idobe ya n'elu klas ha, n'ihe gbasara akụrụngwa.

A ga-enye nke ọ bụla n'ime ha n'ogologo abụọ na ụdị oche ise na asaa. Ha na-eji obere bonnet dị mkpụmkpụ, dị elu na, dịka ị nwere ike ịhụ, otu ụdị nke na-achọpụta ụdị ọ bụla. Nke a ga-ahụkwa n'ime, ọ bụ ezie na ha niile nwere otu ihe nchekwa nchekwa na injin ndị a kwadebere maka ikpo okwu a.

Opel K9

Site na ahịrị ngwaahịa asọmpi a, anyị na-enye ndị ahịa nkeonwe anyị ọgbọ ọhụrụ nke Multifunction Vehicles nke ga-apụta n'ụdị na akụrụngwa. N'otu oge ahụ, nke a na-enye nkọwa doro anya nke atụmatụ 'Push to Pass' anyị: dabere na otu ikpo okwu, anyị na-ewepụta ụdị atọ dị iche iche na-ejikọta DNA nke ụdị anyị ọ bụla.

Olivier Bourges, Onye isi oche onye isi oche nke mmemme na atụmatụ

Mmepụta na-amalite n'ime izu

A na-atụ anya na nrụpụta nke ndị ga-anọchi onye mmekọ, Berlingo na Combo, ga-amalite n'ime izu ole na ole, na oge ịtụ anya ga-amalite na mbido Mee. Mbufe mbụ kwesịrị ime na Septemba, ma ọ bụ nso na njedebe nke afọ.

Mana ihe iyi egwu ahụ ka dị maka ụlọ ọrụ otu ahụ dị na Mangulde. Ụdị ọhụrụ a ga-abụ klaasị 2, nke ga-emetụta ọrụ azụmahịa ha n'ụzọ na-adịghị mma na ala mba, na-enwe nnukwu nsonaazụ maka ebumnuche mmepụta nke Mangualde unit. Ka ọ na-erule July, a ga-eme mkpebi ahụ iji dobe ma ọ bụ ghara imepụta ya na Portugal.

GỤKWUO