Valentino Rossi ga-abụ onye otu nsọpụrụ nke BRDC

Anonim

Valentino Rossi bụ onye ọgba tum tum mbụ e nwetara n'ọkwa kachasị elu site n'aka British Racing Drivers Club (BRDC).

The British Racing Drivers Club - ma ọ bụ na Portuguese, British Car Drivers Club - kwuputara n'izu a na ọ ga-enye Valentino Rossi, onye na-agba MotoGP maka Team Yamaha Movistar, onye mmeri ụwa ugboro itoolu na onye na-asọ mpi n'afọ a. N'ihe banyere motorsport, ọ bụ ihe kachasị elu nke enwere ike inye onye ọkwọ ụgbọ ala na UK - nke a na-akpọ ya site n'aka Her Royal Highness Queen Elizabeth II.

Agaghị atụfu ya - Echiche: Formula 1 chọrọ Valentino Rossi

Klọb a, nke na-ejide ikike ihe onwunwe na Silverstone Circuit - ebe a ga-egwu agba agba nke World Motorcycling Championship - bụ nke ndị ọkwọ ụgbọ ala a ma ama na ndị a ma ama na ịgba ọsọ moto. Ọ bụ ezie na ụfọdụ ndị otu ya akọwapụtakwala onwe ha na wiil abụọ dị ka Sir John Surtees (naanị nwoke meriri aha onye mmeri n'ọsọ ọsọ ọsọ abụọ: Formula 1 na MotoGP) Valentino Rossi ga-abụ onye mbụ ga-anabata naanị site na. ihe ndị ọ rụzuru n'ịgba ọgba tum tum. N'ihe onyonyo a, Valentino Rossi na-agwa Niki Lauda okwu na ngwụcha izu gara aga na Czech Republic GP:

valentino rossi 2015 niki lauda

"Enweghị ndị na-agba ọgba tum tum ndị ọzọ na BRDC, m ga-abụ onye mbụ, ihe na-eme ka m nwee mmetụta ọbụna karị," ka onye Ịtali kwuru. "Amaara m na ọ dịghị mfe ịbanye n'ìgwè nta a nakwa na ha na-ahọrọ n'ezie", "Ana m atụ anya izute onye isi oche BRDC Derek Warwick, onye m nwere nkwanye ùgwù na mmasị dị ukwuu maka ọrụ ya na Formula 1. I nwere olile anya inweta otu nsonaazụ dị mma na Silverstone Grand Prix na n'ụzọ dị otú a iji gosi oge a ọbụna karịa.

N'akụkụ nke ya, Derek Warwick, onye isi oche nke BRDC emeghịkwa ka okwu ndị a bụrụ "ịbụ onye so na BRDC bụ ihe dị iche iche na motorsport Britain, a na m ekwu maka ndị niile nọ na klọb mgbe m na-ekwu na anyị na-enwe nnọọ mpako. nwere ihe ùgwù na nsọpụrụ n'ịmara na Valentino Rossi ekwenyela ịghọ onye otu".

Foto: Motogp.com / Isi mmalite: Ịgba ọgba tum tum

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO