Ụlọ ọrụ PSA Group Mangulde laghachiri na mmepụta

Anonim

Site na usoro usoro ịdị ọcha ọhụrụ adịlarị, ụlọ ọrụ PSA Group dị na Mangulde na-alaghachi ọrụ taa na mmalite mmalite nke malitere na elekere abụọ nke ehihie ma ga-agwụ n'elekere 10 nke abalị.

A na-ahazi mmalite nke ọrụ nkwadebe maka ngwaike na ihe osise maka echi, na n'agbanyeghị na mpaghara mmepụta ihe niile ga-arụ ọrụ, mana naanị otu mgbanwe.

Na nlọghachi ọrụ a na ụlọ ọrụ Grupo PSA dị na Mangualde, ebumnuche bụ isi bụ ime ka usoro nchekwa nchekwa ọhụrụ wee hụ na njikọta nke ndị ọrụ na-adị mma.

N'ime nkwupụta na-enye akụkọ banyere nlọghachi ọrụ a, otu PSA na-agwakwa na ọ gaghị ekwe omume maka Media ịnweta n'ime ụlọ mmepụta ihe.

Protocol nke usoro ahụike agbasiri ike

Nkwenye izu ole na ole gara aga site na nchịkwa yana site na kọmitii ndị ọrụ nke ụlọ ọrụ Mangulde nke PSA Group, ụkpụrụ a na-achọ ịhụ na nloghachi n'enweghị nsogbu.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Ọ bụrụ n’icheta, ndị ọrụ ahụike mpaghara na ndị na-ahụ maka ọrụ na-ekekọrịta ụkpụrụ nke usoro ịdị ọcha siri ike na-arụ ọrụ na ụlọ ọrụ PSA Group dị na Mangulade.

Mgbe nke ahụ gasịrị, a kwadoro ya site na ntinye aka nke kọmitii ndị ọrụ, ma nyefee ya na nyocha iji nyochaa mmejuputa ya zuru oke, ebe a kwadoro ya n'oge a.

Ndị otu Razão Automóvel ga-aga n'ihu na ntanetị, awa 24 kwa ụbọchị, n'oge ntiwapụ COVID-19. Soro ndụmọdụ nke General Directorate of Health, zere njem na-enweghị isi. Anyị ga-enwe ike imeri usoro a siri ike.

GỤKWUO