Mmalite oyi. Agba nwere mmetụta okpomọkụ? Ee e nwere na nsonaazụ na-adọrọ mmasị

Anonim

Dị ka Mitsubishi Lancer nwere ihe osise ojii pụrụ iche, nke a kwa Audi A4 na agba nwere mmetụta okpomọkụ bụ ọrụ nke ọwa YouTube DipYourCar.

N'ịbụ onye sitere na "mgbanaka ọnọdụ" a ma ama (nke a na-eche na ọ na-agbanwe agba dabere na ọnọdụ anyị), Audi A4 na-eji kristal mmiri mmiri thermotropic na-emepụta agba dị iche iche na okpomọkụ dị iche iche.

N'ihi ihe ndị a, ihe osise na Audi A4 na-agbanwe agba ka anyị na-emetụ n'ahụ. Na mkpokọta, mgbe etinyere mkpuchi mkpuchi nke plastidip, a na-etinye uwe asatọ nke agba pụrụ iche.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

N'agbanyeghị na njedebe ikpeazụ dị mma, DipYourCar's Fonzie kwuru na nke a bụ naanị nnwale, na ogologo oge, iji ya eme ihe mgbe niile ga-adị mkpa itinye akwa mkpuchi mkpuchi na agba a na-enwe mmetụta okpomọkụ iji chebe ya pụọ na iyi nkịtị.

Banyere "Oyi Mmalite". Site na Mọnde ruo Fraịde na Razão Automóvel, enwere “mmalite oyi” na 8:30 nke ụtụtụ. Mgbe ị na-aṅụ kọfị kọfị ma ọ bụ na-enweta obi ike ịmalite ụbọchị ahụ, jiri eziokwu na-atọ ụtọ, akụkọ ihe mere eme na vidiyo ndị dị mkpa sitere na ụwa ụgbọ ala. Ha niile na-erughị okwu 200.

GỤKWUO