Mmalite oyi. Lego mere Toyota Supra ọkụ eletrik

Anonim

Toyota Gazoo Racing ejikọtala na Lego iji mepụta GR Supra zuru oke nke emere ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpamkpam site na brik plastik ama ama nke nyere anyị ọṅụ dị ukwuu dịka ụmụaka.

Ewubere iji mee emume ncheta afọ iri atọ na ise nke ihe nlereanya a, bụ nke batara na 1978, GR Supra a dị na Lego na-arụ ọrụ nke ọma ma were ihe dị ka awa 2400 iji nwee ọdịdị.

Na mkpokọta, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ akụkụ 480,000 ejiri mee ihe, naanị ihe ndị a na-emeghị site na brik Lego bụ rim, taya (n'ezie!), Ntugharị na oche onye ọkwọ ụgbọ ala.

Toyota GR Supra Lego arụ ọrụ12

Na nkọwa dị mfe, bụ na nke a Supra, n'agbanyeghị na e wuru ukwuu n'ime na plastic, nwere ike chụpụrụ. Tụta ya ụta na obere moto eletrik nke nwere ike "ibu" ụgbọ ala egwuregwu Japan a ruo 28 km / h.

Igwe ọkụ ihu na ọkụ azụ na-arụkwa ọrụ nke ọma, ọ bụ ezie na a na-ejikwa obere brik plastik rụọ ha.

Toyota GR Supra Lego arụ ọrụ12

A na-egosipụta ihe ngosi a pụrụ iche na Legoland Japan, na Nagoya, ruo ụbọchị iri na otu nke Ọktọba na-esote. Mana onye ọ bụla chọrọ iburu ya n'ụlọ ga-emerịrị ya na ụdị nha (ya na iberibe 299) nke usoro Lego Speed Champions, nke na-ererịrị maka € 19,99.

Toyota GR Supra Lego arụ ọrụ12

Banyere "Oyi Mmalite". Site na Mọnde ruo Fraịde na Razão Automóvel, enwere “mmalite oyi” na 8:30 nke ụtụtụ. Ka ị na-aṅụ kọfị gị ma ọ bụ na-enweta obi ike ịmalite ụbọchị ahụ, na-eji eziokwu na-atọ ụtọ, akụkọ ihe mere eme na vidiyo ndị dị mkpa sitere na ụwa ụgbọ ala. Ha niile na-erughị okwu 200.

GỤKWUO