Volvo XC60 Polestar ga-adị ka nke a?

Anonim

Volvo XC60 bụ otu n'ime kpakpando nke Geneva Motor Show. Ka dị ọhụrụ site na ngosi a, ọ bụrụlarị isiokwu nke ntule gbasara ụdị egwuregwu nke aka Polestar.

Ọzọkwa, X-Tomi Design gara n'ihu ụdịrị ndị a, oge a iji wetara anyị ihe atụ XC60 Polestar. Agbanyeghị na Volvo enweghị ihe gosiri na XC60 ga-enweta ụdị Polestar.

Anyị na-echetara gị na Volvo XC60 abụghị naanị ụdị ahịa kacha ere nke ika ahụ, ọ bụkwa onye isi na ngalaba SUV a. A spiky version nke Swedish SUV ga-abụ ihe magburu onwe osisi nke mma. A ka nwebeghị nkwenye gọọmentị, mana anyị maara na Polestar, nke Volvo nwetara na 2015, na-arụ ọrụ na ụdị ụfọdụ. Nke mbụ ga-apụta bụ S90 na V90 Polestar na 2018.

Iji mee ka onwe ya pụọ na ndị asọmpi ya, karịsịa RS, M na AMG, Polestar nwere ike ịkụ nzọ na ngwakọ ngwakọ. Enweghị data ọ bụla, mana Polestar ekwupụtalarị na ọ na-arụ ọrụ na ịkwalite sistemụ ngwakọ nke ụdị Volvo's T8.

N'ihe banyere XC60 T8 ọhụrụ, nchikota nke 2.0 lita anọ cylinders na turbo na supercharger, na igwe eletriki na-ekwe nkwa karịa 400 horsepower na 640 Nm nke torque. Uru nke na-enyerịrị ọnụọgụ ndị na-adọrọ mmasị dị ka 0-100 km / h na naanị 5.3 sekọnd.

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO