Volvo XC Adventure 2018. Ọtụtụ apịtị na ndị ọzọ ...

Anonim

Izu ụka a bụ otu n'ime mmetụta siri ike. Apịtị, aja, asphalt, ezigbo nri na ọmarịcha ihe nkiri - ndị a bụ ụfọdụ n'ime ihe mgbochi ndị nwoke na igwe nwere chere ihu na njem Volvo XC.

Ihe omume ọzọ nke nwere akara nke Clube Escape Livre, bụ nke oge a na-eduga ụgbọ njem nke ndị ahịa Volvo XC na njem na-apụ apụ nke malitere na Lisbon ma nwee ebe dị elu na Arrábida. Njegharị e mere n'elu ihe niile iji gosi ndị ahịa ika ahụ, na gburugburu ebe a na-achịkwa, nkà nke ụdị Swedish na-emeri ihe mgbochi.

Kariri ije, nzuko

Club mgbapụ efu
Ị chọrọ isonye na njem nlegharị anya Escape Club na-esote? nọrọ na nche nke anyị Instagram.

Ọ bụrụ na ụdị Volvo gosipụtara na ọ dị mfe imeri ihe mgbochi ndị dị na Serra da Arrábida, ọ dịịrị ndị na-eso ya mfe ịghọta nri ndị dị na mpaghara ahụ. A na-eji oge gastronomic mara njem Club Escape Livre mgbe niile, yana mpaghara kacha mma na mpaghara ọ bụla, Volvo XC Adventure abụghịkwa ihe ọzọ.

N'akụkụ njem nlegharị anya n'okporo ụzọ, a haziri ihe ịma aka akwụkwọ Volvo. Ihe ịma aka nke mere na Lisbon - n'oge ụtụtụ - na nke kwere ka ndị sonyere nwalee ihe ọmụma akụkọ ihe mere eme ha ọ bụghị nanị banyere ụfọdụ n'ime ihe ndị kasị mkpa dị ịrịba ama na Portuguese akụkọ ihe mere eme, kamakwa banyere Swedish ika.

Volvo XC Adventure 2018. Ọtụtụ apịtị na ndị ọzọ ... 14276_2
Ndị na-eme ihe nkiri nke Associação Hereditas nyere ndụ ndụ ndụ nke Infante D. Henrique, Carolina Beatriz Ângelo, Marquês de Pombal na Velho do Restelo.

Site na mpaghara ndịda, ụzọ nchọpụta ihe nkiri malitere site na ụfọdụ adrenaline, njem ahụ wee mee n'okporo ụzọ unyi, ụfọdụ nwere apịtị na ụzọ mmiri na-aga Palmela. Nri ehihie na Pousada n'akụkụ nnukwu ụlọ ahụ, njem a na-eduzi nke ebe e wusiri ike na nleba anya nke panorama dum bụ ihe ngosi nke abụọ nke ụbọchị ahụ. Ụzọ ọhụrụ na-aga Azeitão na ugbu a na Quinta do Perú - Casa Grande, ahụmahụ ịkwọ ụgbọala sochiri, oge a n'azụ wheel nke ọhụrụ Volvo XC40, European Car of the Year 2018 na Volvo XC60, Ụgbọ ala ụwa nke 2018.

Volvo XC Adventure 2018. Ọtụtụ apịtị na ndị ọzọ ... 14276_3

Iji kpasuo mmụọ mmụọ, a gbanwere ụdị Volvo XC maka ịnya ụgbọ ala n'ubi na oghere nke ugbo na nri nri nke nnyefe nke ihe ncheta na SPAL trophy kwụsịrị ihe omume a tupu ịlaghachi na Lisbon.

Volvo XC Adventure 2018. Ọtụtụ apịtị na ndị ọzọ ... 14276_4

Ọ bụ ụbọchị ọzọ a na-agaghị echefu echefu na 'Volvo Family', na-eme ememme mba ụwa na nso nso a nke XC40 na XC60 meriri. Daalụ Clube Escape Livre maka nzukọ ọzọ na-enweghị isi!

Marketing na PR Director na Volvo Car Portugal

Volvo XC Adventure bụ mmemme Volvo kwalitere ya na Clube Escape Livre wee kwado ya site na Bridgestone, Car SGS na SPAL, yana nkwado ụlọ ọrụ nke obodo Guarda, Palmela na Sesimbra. Enyere nkwado site na RFM, akwụkwọ akụkọ AutoMag, Razão Automóvel, Localvisão Guarda, Diário de Coimbra, Jornal A Guarda, Dom Digital na Teatro Municipal da Guarda.

GỤKWUO