Mmụta ịnya ụgbọ ala. Ị maralarị iwu ọhụrụ?

Anonim

N'ime usoro e bipụtara ụnyaahụ na Diário da República, Gọọmenti bịara kọwaa usoro iwu ọhụrụ a ga-etinye na agụmakwụkwọ ịnya ụgbọ ala n'ọnọdụ nke ọrịa Covid-19.

Site na usoro dị anya na ule koodu na nkuzi ịnya ụgbọ ala, na njedebe na ọnụ ọgụgụ ndị mmadụ na ụgbọ ala ọzụzụ, ọtụtụ ga-agbanwe na agụmakwụkwọ ịkwọ ụgbọala.

Ya mere, ọ ghọrọ iwu na-ahụ anya na anya anụ ahụ dịkarịa ala mita abụọ n'ime ụlọ ọzụzụ na oghere nyocha.

Ọ dịkwa mkpa iji hụ na anya anụ ahụ akwadoro n'etiti onye ọrụ na-aga na ọha (ma ọ bụrụ na nke a agaghị ekwe omume, ntinye nke nkebi bụ iwu).

Iwu ọhụrụ dịkwa na klaasị na ịnya ụgbọ ala

Na mgbakwunye, naanị ihe ruru mmadụ atọ nwere ike ịnọ na ụgbọ ala nkuzi n'oge klaasị na anọ n'oge ule.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

The Dispatch kwukwara na mmadụ kwesịrị ịhọrọ imeghe windo ụgbọ ala. N'aka nke ọzọ, ọ bụrụ na ejiri usoro ventilashị mee ihe, a ghaghị itinye ya na ọnọdụ mmịpụta ma ọ bụghị ọnọdụ ikuku recirculation.

N'ime nkuzi ịnya ọgba tum tum, na ngwa nzikọrịta ozi, a ga-eji ekwe ntị nkeonwe mee ihe, enweghị ike ịkekọrịta ya.

Ụlọ akwụkwọ ịnya ụgbọ ala

Na Lisbon, iwu na-akawanye njọ

Dabere na mpaghara mba niile, iwu ndị a maka agụmakwụkwọ ịkwọ ụgbọ ala nwere ihe dị iche n'ọnọdụ ọnọdụ n'ọnọdụ ọdachi ma ọ bụ ọnọdụ.

Iwu nke na-ekwu "Ọ bụ naanị mmadụ atọ nwere ike ịnọ n'ime ụgbọ ala na nkuzi / ọzụzụ bara uru na ihe ruru mmadụ anọ na ule bara uru" gbanwere na mpaghara na ọnọdụ ọdachi na / ma ọ bụ ihe mberede.

A na-etinye ụkpụrụ a ugbu a: "naanị otu onye nyocha na onye nkuzi / onye na-enye ọzụzụ nwere ike ịnọ n'ime ụgbọ ala ahụ, na agụmakwụkwọ bara uru / ọzụzụ, na n'ihe banyere ule bara uru, onye nyocha maka ọkwọ ụgbọ ala, onye nyocha na onye nkuzi n'azụ" .

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịgụ Dispatch dum, ị nwere ike ime ya ebe a.

Isi mmalite: Nzipu no. 7254-A/2020, Correio da Manhã.

GỤKWUO