Ụbọchị ịgba ọsọ nche adịlarị izu ụka a

Anonim

N'agbata 13th na 14th nke July (ya bụ, na izu ụka na-esote), obodo Guarda ga-anabatakwa ụfọdụ ndị ọkwọ ụgbọ ala kacha mma na mpaghara ụgbọ ala mba, na-anabata ọzọ. Nchekwa ụbọchị ịgba ọsọ nke Free Escape Club haziri.

Maka ugbu a, ihe omume ahụ nwere ntinye 40, n'etiti aha ndị a ma ama na egwuregwu moto nke mba (na ọbụna mba) pụtara dị ka Armindo Araújo, Pedro Matos Chaves, Rui Sousa, Santinho Mendes, Fernando Peres, Pedro de Mello Breyner ma ọ bụ Francisco Carvalho. ịkpọ aha ole na ole.

Banyere otu ndị ga-anọ na Guarda Racing Days, isi ihe bụ ARC Sport, AMSport, Sharish Gin Race Team, Can-Am Off Road Portugal, JB Racing Rich Energy na Franco Sport.

Ememme agaghị efu

N'ime ndị ọkwọ ụgbọ ala ekwenyelarị maka Days Racing Guard, Rui Sousa na Carlos Silva na-egosipụtakwa afọ 25 nke asọmpi ụgbọ ala, na-amalite ememe ahụ kpọmkwem na obodo Beira.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

N'ihe banyere ememe a, ndị ọkwọ ụgbọ ala abụọ ahụ ga-eme, na mmekorita ya na onye nkwekọrịta Isuzu, Matos & Prata, ọtụtụ ndị na-arụkọ ọrụ na Isuzu nke dugara na mmeri nke T2 National Championship, na Rui Sousa ga-agba ọsọ na Guarda. ya na MINI Cattiva Rally Raid nke ọ ga-esonye na Baja de Aragon.

Nchekwa ụbọchị ịgba ọsọ
Na mkpokọta, ụdị anọ dị iche iche ga-agba na Guarda.

Na mgbakwunye na asọmpi dị iche iche nke ga-eme na mkpọda nke ngosi ahụ, ọha na eze ga-enwe ike ịkpọtụrụ ndị ọkwọ ụgbọ ala na ụgbọ ala asọmpi na nnọkọ autograph nke emere na Largo da Misericordia na Satọde, n'etiti elekere 10 nke abalị na etiti abalị. , na etiti obodo.

GỤKWUO