Nzukọ na ncheta nke 2050 Time Capsule Guard enweelarị isiokwu

Anonim

N'afọ nke na-eme ncheta ncheta nke isii nke Capsule 2050 Time Guard, ogbako e mere iji mee akara ngosi a ga-atụle isiokwu: "Ụwa na oge adịghị echefu ihe anyị na-eme ha".

Edebere maka 1st nke July, na Ụlọ Nzukọ nke Regional Wine Commission of Beira Interior, ogbako a ga-enwe dị ka ọbịa nke nsọpụrụ na ọkà okwu meteorologist Manuel Costa Alves, onye ga-edozi nsogbu ndị dị ka gburugburu ebe obibi ma ọ bụ ihu igwe.

Site na mmemme mepere emepe maka ọha na eze, ebumnuche nke ememe ncheta nke ụbọchị ncheta nke isii nke Cápsula do Tempo Guarda 2050 bụ, ọzọ, itinye aka na obodo na arụmụka na echiche banyere obodo na mpaghara Guarda.

Capsule oge

Agaghị enwe ihe omume

Ihe omume maka ememe nke ncheta nke isii nke Capsula do Tempo Guarda 2050 na-amalite na 5:30 pm na July 1 na Encosta do Tempo, na-esote Capsula do Tempo / Keep, na mgbe ahụ, chiseling nke slab na mbụ. afọ 2019 na Passeio do Tempo.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Mgbe ahụ, ndị nọ na ihe omume ahụ ga-enwe ohere ịkụ osisi na Encosta do Tempo, na-esote ememe ncheta na Ụlọ Nzukọ nke Regional Wine Commission nke Beira Interior, ebe, na 18: 00h, ogbako ga-ewere ọnọdụ na isiokwu. "Ụwa na oge adịghị echefu ihe anyị na-eme ha."

Anyị kwenyere na ọnụnọ Manuel Costa Alves dị ka onye na-ekwu okwu nwere ike inwe mmetụta n'ezie na uche na omume nke ndị na-aga ogbako a, ana m enwekwa olileanya na ọtụtụ ụmụ amaala nwere ike ịnọ.

Luis Celínio, onye isi oche nke Clube Escape Livre

Maka ngwụcha nke emume a, edobere mmalite nke iko ọzọ sitere na mkpokọta na-ezo aka na Capsule 2050 Time Guard.

GỤKWUO