Ugbu a ị nwere ebe ị ga-azụta CUPRA na Portugal

Anonim

Ọ bụghị ụbọchị niile ka anyị nwere ike ịhụ mwepụta nke ika ọhụrụ. Ma ụnyaahụ anyị nwere ohere a na nraranye nke mbụ CUPRA Corner na Portugal, nke dị na Entreposto de Lisboa, n'oge akara ngosi nke CUPRA na Portugal.

Na mkpokọta, akara ọhụrụ Volkswagen Group ga-enwe ohere nke ya na ụlọ ahịa 277 ahọpụtara n'ofe Europe.

Mana ọ bụghị naanị oghere nke ya. CUPRA nwere otu ndị ọkachamara 100% raara onwe ya nye ika ahụ, ma n'ahịa ahịa na ọrụ azụmaahịa, yana ndị ọkachamara CUPRA họpụtara. Na nke a, ika na-ezube inye onye ahịa ihe na-adọrọ mmasị na gburugburu ebe obibi.

Ebumnuche: na-adọta ndị ahịa ọhụrụ

Na nraranye nke mbụ CUPRA Corner na Portugal, Rodolfo Florit, General Director nke SEAT Portugal kwuru, sị: "Anyị nwere nchekwube na anyị ga-adọta ndị ahịa ọhụrụ na-achọ ụgbọ ala pụrụ iche dị otú ahụ, nke dị n'etiti ndị isi izugbe na akụkụ nke adịchaghị.".

Idenye aha na ọwa Youtube anyị

Miguel Simões, Director General nke Entreposto de Lisboa kwupụtara: "anyị na-anabata ọrụ ọhụrụ a"CUPRA Specialist" na otu echiche nke ọrụ, ọkachamara na mkpebi siri ike nke na-egosi anyị na anyị na-ewu na 50 afọ ndị a nke ndụ na Portugal", o kwuru. na ohere ịgbakwunye ọzọ ika na set nke emepụta na Entreposto de Lisboa na-ererịrị.

Mepee akụkụ CUPRA

Na Portugal, CUPRA Ateca ga-adị site na € 52,494. Akara ahụ ga-enye ndị ahịa 7000 mbụ onyinye nnabata yana na Portugal, ndị mbụ zụrụ 30 CUPRA Ateca ga-enwetakwa ahụmịhe ịnya ụgbọ ala pụrụ iche na nke pụrụ iche.

GỤKWUO