Raid do Bucho na ihe ụtọ ndị ọzọ na-alaghachi na Guarda. Mepee maka ndenye aha

Anonim

Na kalenda jupụtara na ihe omume, na ụfọdụ akụkọ, Clube Escape Livre na-amalite ihe omume n'okporo ụzọ na March, na Raid do Bucho na Outros Flavors, nke na-apụ na Hotel Vanguarda, iji gosi ntakịrị akụkọ ihe mere eme nke obodo kachasị elu, na a. gaa na Museum of Guarda, ka na Fraịde, Maachị 16.

Site na ihe onwunwe na ihe nketa omenala, ndị njem na-aga n'ihu, n'ụtụtụ Satọdee, na obodo Meios, bụ ebe ọ ga-aga na Ụlọ ihe nkiri Weaving, ya na uwe ya, ihe mkpuchi na ihe ndị ọzọ.

Serra da Estrela meghere ụzọ maka ndị njem, tupu ịgafe na Convento do Senhor Bom Jesus, na Famalicão da Serra, na ịlaghachi na Guarda maka nri ehihie. Usoro nke abụọ na-enye ohere maka nnukwu ihe ịma aka n'okporo ụzọ, n'ehihie dum, yana usoro TT nhọrọ. A na-eme nri abalị na etiti obodo Miuzela.

Raid do Bucho na ihe ụtọ ndị ọzọ

Mmemme Sọnde na-edobe ọdịnala nke ịkwalite mmetụta ọhụrụ n'okporo ụzọ n'ụtụtụ niile, na-emecha usoro ahụ nke ọma. Mgbe ụzọ ọhụrụ gachara na mpaghara Almeida, ọnụ ụzọ ahụ dị ọzọ n'ime obodo Freineda, ebe ndị sonyere nwere ike ilele ma ọ bụ tinye aka na ọgụ n'okporo ámá yana emume ncheta nke agha ndị dị n'ụsọ oké osimiri na nkwanye ùgwù nye Duke nke Wellington na usoro ịdị n'otu, nke kwalitere. Otu Reconstitution nke akụkọ ihe mere eme nke obodo Almeida (GRHMA).

Na ikuku nke nnọkọ oriri na ọṅụṅụ, ụtọ ụtọ na ntụrụndụ, ndị njem na-esonye na nri ehihie na oriri nke tripe, ebe nri ndị a na-ahụkarị bụ ihe kpatara na-eduga ọtụtụ narị mmadụ ịnọdụ ala na tebụl.

Ndebanye aha na-emeghe ma nwere uru nke bụ 395 € maka mmemme zuru oke (Ebe obibi abalị 2, nri, nleta, onyinye na iko Spal ) ma ọ bụrụ na emere ya na February 25th.

Ụdị ndebanye aha ndị ọzọ dịkwa. Ozi na ndebanye aha site na weebụsaịtị Clube Escape Livre.

Ụgbọ ala gọọmentị nke 9th Raid do Bucho e Outros Sabores bụ Mercedes-Benz ọhụrụ na-ebuli elu, Mercedes-Benz X-Class. Razão Automóvel ga-eso ihe omume ahụ, dị ka onye ọrụ mgbasa ozi nke ihe omume ahụ.

GỤKWUO